עוזר המנג'ר: "זאת לא אשמתו של בן חיים"

סמי לי ניחם את בלמה הישראלי של בולטון לאחר השער העצמי מול מארסיי, שגרם להדחתם הוונדררס מגביע אופ"א. "זה היה כדור נהדר פנימה, אי אפשר לבקר את טל"

ynet פורסם: 24.02.06, 12:35

לילה לא קל עבר על טל בן חיים, בלם בולטון וונדררס האנגלית. לא כל לילה הוא הולך לישון לאחר שכבש שער עצמי וגרם להדחת קבוצתו מגביע אופ"א (2:1 למארסיי בחוץ). למזלו של בן חיים יצא עוזר המנג'ר, סמי לי, להגנתו וניחם אותו כשהצהיר: "זאת לא אשמתו של טל".

 

לי בדרך כלל משאיר את הבמה לסם אלרדייס, אבל נוכח מחלתו של המנג'ר, שכמעט מנעה ממנו לנהל את המשחק (הגיע רק שעות אחדות לפני) מילא לי את החלל. "זה היה כדור נהדר פנימה, אי אפשר לבקר את בן חיים. זה נורא מאכזב כי היינו בעמדה בה אנחנו מנצחים במפגש ועולים שלב, ואז לחטוף שער כזה, בשלב מאוחר של המשחק שינה את כולו".

 

עוזר המנג'ר שפע מחמאות לקבוצה ואמר: "זה לא סוף המסע שלנו, אלא רק ההתחלה שלו. הבחורים לחמו בצורה מופלאה, ברור שכולם מאוכזבים אבל יש אווירה נהדרת אצלנו". לבן חיים תהיה הזדמנות לתקן מעט במשחק הליגה הקרוב, כשבולטון תארח את פולהאם ביום שני.