הסקר, שנערך על ידי חברת גיאוקרטוגרפיה בקרב 405 מרואיינים (גברים ונשים), בדק מהו המקום המועדף על-ידי הישראלים לקיום יחסי מין. רבע מהנשים בסקר היו רוצות לקיים יחסי מין על חוף הים, כעשירית מהן על הר גבוה וכ-6% מעוניינות בסקס דווקא במטוס.
ומה לגבי תדירות קיום יחסי המין? לפי הסקר, למעלה משליש מהנשים מקיימות יחסי מין יותר משלוש פעמים בשבוע. 27% משקיעות יותר מ-30 דקות בסקס. הממצא המדהים העולה מן הסקר הוא ש-39% מהנשים אינן יודעות מהו משחק מקדים או שאינן מעוניינות בו. 61% מהנשים, לעומת זאת, חושבות שיש צורך במשחק מקדים לפני קיום יחסי מין. שיעור זהה של נשים גם ציין שחשוב להן ליהנות בעצמן יותר מבן זוגן בזמן הסקס. נעים לדעת שגם ל- 84% מהגברים שנשאלו חשוב שבת זוגן תהנה.
מה לגבי מתנה מהבעל? 51% מהנשים מעדיפות שהבעל שלהן יגיע עם זר פרחים. רק 7% מצפות לתכשיט ו-6% לא יסתפקו בפחות מחופשה.
מהסקר עולה שהערך החשוב לנשים ביותר בזוגיות הוא האמון. יותר משליש מהנשים דרגו ערך זה במקום הראשון. האמון מקדים את האהבה (12%) והכנות (11%).