"אין כמו בבית" ("Failure to Launch”), קומדיה רומנטית בכיכובם של מתיו מקונוהי ושרה ג'סיקה פרקר, כבשה בסוף השבוע את צמרת רשימת שוברי הקופות של צפון אמריקה עם 24.6 מיליון דולר.
מקונוהי (שהגיע לגמר במשאל הגבר הסקסי) משחק בסרט גבר בן 35 שעדיין גר עם ההורים, והם מצידם שוכרים פצצת מין מפתה שתגרום לו לעזוב סוף סוף את הבית. בסרט, שעלות הפקתו עמדה על 50 מיליון דולר, צפו בעיקר נשים. הצלחת הסרט הפתיעה את התעשייה, שההשערה הרווחת בה היתה שיפתח עם סכום בסביבות ה-15 מיליון דולר. אבל בסיס המעריצים הרחב שיש למקונוהי, הטקסני במקור, בדרום ובמערב ארה"ב, והפופולריות של פרקר בקרב נשים היווה שילוב מנצח. גם העובדה שמזמן לא היה סרט דייטים קלאסי בקולנוע תרמה לא מעט. הסרט יעלה לארץ ב-30 בחודש.
שני רימייקים נכנסו למקומות השני והשלישי. "לאלף את אבא" ("The Shaggy Dog") של דיסני בכיכובו של טים אלן נכנס למקום השני עם 16 מיליון דולר. בסרט משחקת הקולגה לשעבר של פרקר מ"סקס והעיר הגדולה", קריסטין דיוויס (שרלוט בסדרה), לצידם של אלן ורוברט דאוני ג'וניור. מדובר בגרסה מחודשת לסרט "The Shaggy D.A" מ-1959, שבה אלן משחק פרקליט שהופך לכלב טיפש בעקבות נשיכת כלב. הסרט מתוכנן לצאת בארץ בקיץ.
מותחן האימה "גבעות הפחד" ("The Hills Have Eyes") סוגר את שלישיית הכניסות החדשות עם 15.5 מיליון דולר. זוהי גרסה עדכנית לסרטו של ווס קרייוון (ששימש כמפיק בסרט החדש) מ-1977, על משפחה שהטיול שאליו יצאה מקבל תפנית זוועתית כשהם נתקלים במוטציות של קניבלים. "גבעות הפחד" יגיע לכאן ב-13 באפריל.
"Madea's Family Reunion", סרטו של טיילר פרי ששהה בראש הטבלה בשבועיים הקודמים, נפל למקום החמישי עם 5.8 מיליון דולר ו-55.8 מיליון דולר בסך הכל.
הסרט זוכה האוסקר "התרסקות", שכבר הגיע לספריות הוידאו, חזר להדרן בבתי הקולנוע על מנת לסחוט עוד כמה דולרים בעקבות הזכייה. הסרט עלה ב-175 אולמות והכניס 357 אלף דולר. הסכום המצטבר של הסרט עומד כעת על 53.8 מיליון דולר.
רוב הביקורות חבטו בשלושת הסרטים החדשים, אבל הם התגברו על קבלת הפנים הבלתי נלהבת והרוויחו 56.1 מיליון דולר יחד. ובכל זאת, הם עדיין לא הגיעו לסכום שאליו הגיעה שלישיית הצמרת בשבוע המקביל ב-2005 – "רובוטס", "גבר מי שמטפלת" ו"בי קול" – שעמד על 64.4 מיליון דולר. 12 הסרטים המובילים השבוע הרוויחו יחד 92.4 מיליון דולר, ירידה של 10.7 אחוז בהשוואה לשבוע המקביל אשתקד. אחרי התחלה מבטיחה, נראה שהוליווד שוב גולשת אל שפל במכירות כרטיסים שאפיין את 2005, שבה ההכנסות היו נמוכות בשבעה אחוזים לעומת 2004.