מנכ"ל החברה, עמוס רון, יצא לאחרונה ל"חופשה לזמן בלתי מוגבל". זאת, בעקבות דו"ח חמור שכתב המבקר הפנימי של חברת הנמלים, לפיו תפר רון, לכאורה, הסכם שחתם עם קבלן פרטי לביצוע עבודות עפר בנמל אשדוד. רון מכחיש את הדברים. רשמית, רון עשוי לחזור לתפקידו אם יתברר שהחשדות נגדו אינם מוצדקים. ואולם, רון התכוון ממילא לפרוש בקיץ הקרוב וההערכה היא שרון לא יחזור לתפקידו.
ברימן עובד ברשות הנמלים - כיום חברת הנמלים - מאז שנת 1980. במסגרת תפקידו כסמנכ"ל תכנון ותפעול היה ברימן אחראי על הכנת תוכנית האב לפיתוח הנמלים ל-50 השנים הבאות, על תכנון נמלי היובל והכרמל, על שדרוג שערי הנמלים, הקמת המערכות הממוחשבות לתפעול המסופים, ועוד.
במקביל למינויו של ברימן למנ"כל זמני, הקים דירקטוריון החברה ועדת האיתור שהחלה באיתור מנכ"ל קבוע לחברה. המנכ"ל ייבחר באמצעות פרסום מודעות בעיתונות. בועדת האיתור חברים מנהל אגף מדיניות במשרד התחבורה, אבי ירושלמי , רכז הביטחון של משרד האוצר, אסף רגב, ועורכות הדין רונית אסרף ומירנה ג'השאן עואד.
לפני חודשיים החליט גם יו"ר חברת נמלי ישראל, דן תיכון, להתפטר מתפקידו. תיכון טען שהתפטר במחאה על השחיתות בנמלים. במכתב ההתפטרות ששלח כתב תיכון: "יש שחיתות בנמלים. נתגלו אי סדרים חמורים ופגיעה שיטתית קשה בנמלים... הגורמים הממונים ברשות החברות הממשלתיות ובמשרדי הממשלה פועלים יחד עם גורמים פוליטיים אינטרסנטיים ובעלי הון כדי למנוע את תיקון המצב". עזיבתו של תיכון לוותה בטונים צורמים ובהאשמות הדדיות בינו לבין רון.