הסטארט-אפ סילברבק גייס 16 מיליון דולר

הקרנות ג'מיני, אינטל קפיטל, ניובארי ונצ'רס, פיטנגו והקרן יו.אס טראסט אקסלסיור השתתפו בגיוס הנוכחי, וכן נטוורק אפליינס כמשקיעה אסטרטגית

אלי שמעוני פורסם: 26.04.06, 15:01

הסטארט-אפ סילברבק (Silverback), אשר הוקם על ידי ישראלים, השלים גיוס של 16 מיליון דולר. את הגיוס הובילו הקרנות אשר השתתפו בסבבים קודמים: ג'מיני, אינטל קפיטל, ניובארי ונצ'רס, פיטנגו והקרן יו.אס טראסט אקסלסיור. לגיוס הנוכחי הצטרפה נטוורק אפליינס כמשקיעה אסטרטגית.

 

מאז הקמתה באוגוסט 2000 החברה גייסה 48 מיליון דולר. החברה הוקמה על ידי אורן עוזרד, ממייסדי חברת MMC, אשר לו ניסיון של למעלה מ-20 שנה בשוק המוליכים למחצה.

 

החברה מתכוונת להשתמש בתמורת הגיוס לפיתוח את מוצר הדגל שלה iSNAP. סילברבק מפתחת טכנולוגיית אחסון המסייע לחברות לנהל את המידע האירגוני בצורה יעילה ובעלות נמוכה על ידי יצירת רשתות איחסון ייעודיות. מוצר הדגל שלה iSNAP, המיועד לשיפור היעילות בשרתים ופלטפורמות אחסון.

 

מטה החברה ממוקם בקליפורניה, ולה משרדים במינסוטה ובנתניה.