השעות של יובנטוס בליגה הראשונה באיטליה ספורות, מאחר ובקרוב מאוד יוכרז על ירידתה של אלופת איטליה לליגה השניה (או השלישית), בעקבות מה שמכונה 'סקנדל יובה' - פרשת הטיית המשחקים והשופטים שמסעירה את איטליה. כתוצאה מכך, שחקני 'הגברת הזקנה' מתחילים לחפש לעצמם קבוצות צמרת חדשות ואחד המבוקשים ביותר הוא זלאטן איברהימוביץ'.
החלוץ השבד ממוצא בוסני לא נתן השנה את אחת העונות המרשימות שלו, אבל הקבוצות הבכירות ביבשת יודעות מה יכולתו האמיתית ולא מעט מהן רוצות בשירותיו אחרי המונדיאל. היעד של איברהימוביץ' יהיה ספרד ולפי פרסומים במדינה, השבדי מעדיף את ריאל מדריד על פני ברצלונה, שכבר התעניינה בו מאז נודע לה כי תיירי הנרי העדיף להישאר בארסנל.
איברהימוביץ', שכועס על כך שהוא מרוויח ביובנטוס "רק" 3 מיליון יורו - לעומת ה-9 מיליון שמקבלים טרזגה, ויירה ואמרסון, למשל - תיכנן בכל מקרה לעזוב את יובה בסוף העונה, אך עכשיו הסקנדל רק האיץ את הנושא, במה שנראה כתחילת הגירת הכוכבים מהביאנקונרי.

טרזגה. יעבור לחגוג שערים בקאמפ נואו? (צילום: איי פי)
ברצלונה, שבמסגרת חיפושיה אחר מחליף להנריק לארסון גם התעניינה בדייגו פורלאן, תלך על דויד טרזגה, אם איברהימוביץ' אכן יעדיף את ריאל. הצרפתי כבר הגיע בעבר לסיכום עם בארסה, אך ברגע האחרון נשאר ביובנטוס בגלל וטו של קאפלו. כעת נראה כי העיסקה תצא אל הפועל.
בנוסף, אלופת אירופה מתעניינת בשחקנים נוספים מה'עודפים' של יובה, למשל זמברוטה או קנבארו, למרות שלפי מקורות באיטליה, האחרון לא רוצה לעזוב את קבוצתו בשעת משבר ומעוניין להישאר כדי להחזיר אותה לליגה הראשונה.
רוזיצקי העדיף לבסוף את ארסנל על אתלטיקו מדריד
למרות המונדיאל המתקרב, שוק ההעברות באירופה מתחיל לזוז ויש שחקנים שלא ממתינים לסיום המונדיאל כדי לעבור קבצה. הצ'כי תומאס רוזיצקי, שחקנה של בורוסיה דורטמונד שכבר נראה בדרך לאתלטיקו מדריד, העדיף בסופו של דבר את ארסנל.
רוזיצקי עזב למספר שעות את מחנה האימון של נבחרת צ'כיה המתכוננת למונדיאל והגיע ללונדון כדי לעבור בדיקות רפואיות אצל סגנית אלופת אירופה, כך שבימים הקרובים הוא צפוי לחתום רשמית בקבוצה של ארסן ונגר.