"דיווחי הספורט" של אתר hotsport מועברים כעת גם בסלולר דור השלישי.
מהדורות החדשות של hotsport יועברו גם בסלולר, לאחר שאתר תפוז סיכם עם מפעילי hotsport כי תפיץ את התכנים גם למכשירי הדור השלישי בכל הרשתות הסלולריות. בכל יום יועלו לסלולאר מהדורות החדשות של הצהריים והערב ובעלי טלפונים תומכים יוכלו לצפות בהם על גבי המכשיר.
האתר, שעלה לרשת לפני שלושה שבועות, פרסם מבזקי וידאו ספורט פעמיים ביום. הגימיק העיקרי המבדיל בינו לבין כל שאר אתרי הספורט טמון בלבוש, או ליתר דיוק, העדרו. המבזקים מוגשים על ידי צעירות בביקיני, המדווחות על כל ידיעת ספורט, פעוטה כמרכזית, במונוטוניות חמורת סבר.
"הוטספורט הוקם כדי לספק לקהל חובבי הספורט בארץ חוויית צפייה בחדשות ספורט מסוג אחר", נכתב בדף האודות של האתר, "מבזקי הספורט בווידאו של הוטספורט מוגשים על ידי דוגמניות, שדואגות לכך שאף דיווח, אפילו על תיקו אפס בליגה השנייה בבלגיה, לא יהיה משעמם". עוד באתר: לוח תוצאות חי, פורומים של המגישות ובנושאי ספורט שונים, גלריות תמונות ומבזקים של המגישות ועוד. בעל האתר הוא דניאל ג'פריס, שהשקיע בהקמתו. לג'פריס שלושה שותפים ישראלים שלא חשפו את זהותם.
האתר מבוסס על המודל של חברת החדשות בעירום Naked News. החברה החלה לשדר ב-1999 מבזקי חדשות בווידאו אשר במהלכם המגישות מתפשטות עד עירום מלא. מאז הספיקה החברה לצבור עשרות מליוני מנויים משלמים, ואף להוסיף מהדורה עם שדרנים גברים. אך בניגוד לחברות מקנדה, הבנות של הוטספורט אינן מתפשטות.