כרטיס האשראי של דיינרס ודור אלון ייקרא you

הכרטיס יושק בשבועות הקרובים. יוצע ללקוחות כל הבנקים בנקודות מכירה בחנויות מגה וסופר סנטר ובתחנות דלק של דור אלון

שלומי דונר פורסם: 06.06.06, 12:40

כרטיס האשראי המשותף לקבוצת דור אלון-רבוע כחול ודיינרס ייקרא you ויושק בשבועות הקרובים. מדובר בכרטיס  דיינרס משולב עם כרטיס מועדון, שיקנה למחזיקים בו הנחות והטבות ברשת רבוע כחול (מגה וסופר סנטר) ובתחנות הדלק של דור אלון. 

 

היום (ג') החלה קבוצת אלון בקמפיין לכרטיס החדש, תחת הסלוגן: "בקרוב תכיר את you ואז כבר תדע מה לעשות עם כרטיס האשראי הישן שלך", כשברקע מוצגות מספריים גדולות.

 

הכרטיס יוצע ללקוחות כל הבנקים בנקודות מכירה בחנויות רבוע כחול, בתחנות דלק של דור אלון, ובאמצעות שירות הלקוחות של cal.

 

שיתוף הפעולה בין שני הגופים מתאפשר לאחר שבנובמבר 2005 רכשו רבוע כחול ודור אלון (שבבעלות דודי ויסמן) 49% מחברת כרטיסי האשראי כאל  תמורת 21 מיליון שקל. 36.75% יוחזקו על ידי רבוע כחול ו-12.25% על ידי דור אלון.

 

חברת דיינרס הנפיקה עד כה 230 אלף כרטיסים, המכובדים בכ-70% מבתי העסק בארץ.

  

רשת שופרסל מתכננת אף היא להשיק בחודשים הקרובים כרטיס אשראי ייעודי שישולב עם כרטיס מועדון, וניהחלה בחודשים האחרונים מו"מ עם חברות כרטיסי האשראי לאומי קארד וישראכרט. 

 

בין רשתות השיווק בעולם להן כרטיסים דומים ניתן למנות את חברת האשראי Cofinoga ורשת המזון הצרפתית Casino שהקימו חברה משותפת, ואת ענק הקמעונאות Tesco שחבר עם Royal Bank Of Scotland.