אפיק פתרונות הדפסה פותחת 8 חנויות

החברה עוסקת במיחזור טונרים וראשי דיו למדפסות וציוד משרדי, ושיווקם

ynet פורסם: 12.06.06, 10:39

חברת "אפיק פתרונות הדפסה" פותחת ברחבי הארץ 8 חנויות משווקים מורשים למכירת ראשי דיו למדפסות וציוד משרדי. מדובר בחלק ממהלך אסטרטגי של חדירה לשוק הפרטי שתבצע החברה השנה.

 

הסניפים, שיהיו פרוסים מבית-שאן בצפון ועד ראשון-לציון, קיבלו מעמד של משווק מורשה. המהלך יגובה בקמפיין פרסומי ותדמיתי בהיקף של כ- 2 מיליון שקלים. בחברה מאמינים שהמהלך יאפשר לצרכנים פרטיים נגישות גבוהה יותר למוצרי החברה, יעלה את המודעות לנושאי מחזור ואיכות הסביבה ויגביר את התחרות בשוק ראשי הדיו.

 

אפיק פתרונות הדפסה היא החברה הגדולה בארץ למיחזור טונרים וראשי דיו. החברה משווקת את מוצריה לשוק המקומי, ומייצאת לשוק האירופי מוצרים בהיקף הגדול ביותר בארץ בתחום זה. לחברה מגוון רחב של לקוחות בהם: משרד הביטחון, בנקים, חברות ביטוח, בתי חולים, גופי תעשייה ועוד.