לדברי ישי, "נושא הצרכנות נמצא בראש סדר יומי לאור תפיסתי כי חברה צרכנית בריאה היא תנאי הכרחי לצמיחה וכלכלה יציבה. הנושא מעסיק אותי במיוחד לאור העובדה שחלק ניכר מהעוולות פוגע בעיקר בשכבות החלשות - גם באופן יחסי מהכנסתם הפנויה וגם ביכולתם להתמודד עם עוולות".
יש אמר עוד, כי "לצרכנים חלק משמעותי ביותר בצמיחה. לצד הדאגה לתעשייה ולמסחר יש חשיבות ליצירת אמון של הצרכנים בתעשייה ובמסחר הישראלים. מערכת אכיפה אפקטיבית, כללי פעולה ברורים והוגנים ודחיקת העסקים שפועלים בדרך שאינה הגונה אל מחוץ למעגל המסחר הינם אינטרס עליון של העסקים ההגונים והצרכנים".
בפגישה בין אבישי לישי סוכם כי אמון הציבור תעביר מדי חודש למשרד התמ"ת מידע מנותח לגבי דפוסים העולים מתלונות צרכנים ומהתחקירים השוטפים של הארגון. מידע הכולל בעיות המאפיינות ענפי פעילות שונים והתנהלות חברות עסקיות מול ציבור הצרכנים. מידע זה יסייע לצוות המקצועי בתמ"ת ליצירת מערך אכיפה מרתיע.
אבישי ציינה בסיום הפגישה, כי התרשמותה היא שמדובר בעידן חדש במשרד התמ"ת, בו לצד קידום האינטרסים הלגיטימיים של התעשייה והמסחר יינתן דגש ויוקצו משאבים להגנה על הצרכנים. לדבריה, "נראה כי תחום הגנת הצרכן יחדל להיות תחום זניח בפעילות המשרד אלא תחום מרכזי, פעיל, ופועל מתוך מדיניות ארוכת טווח וסדרי עדיפויות לשינוי המתבקש בתחום".