אז מה עובר על אפרת בוימולד? לפי מצב יחסי הציבור שלה, היא בעצמה לא יודעת שתדמית הבלונדינית הזוהרת נשמטה לה מבין האצבעות, בעוד שתדמית החברה הנעזבת והננטשת נדבקת לה אוטוטו לטמבון של המותג.
פרידה כואבת
לפני כחודשיים זעק השער האחורי של ידיעות: "נינט: 'אני מאוהבת ביהודה'". זה קרה אחרי שנינט ויהודה לוי הוצאו מהארון, אחרי שנתפסו מעבירים סופשבוע רומנטי בצימר בצפון וסיפקו לנו שער ל-GOSSIP. אז זה נהיה רשמי וכל המדינה ידעה: אפרת איבדה את אהבת חייה למי שהייתה עד לא מזמן אחת החברות הכי טובות שלה. אפרת עזבה את הדירה המשותפת שלה ושל יהודה, ובאין מקום לישון עברה אל דירתה של חברה שלה, מיקה, במתחם בזל בתל אביב (כולנו יודעות שבמקרי משבר חמורים אין כמו חברה טובה באמת להתנחם איתה, ובמיוחד באזור עם שיק). בהמשך היא עברה לגור אצל אחותה.

עכשיו הם ביחד. יהודה ונינט חוזרים מרומא (צילום: יריב כץ)
מי מנחם אותה? אז קודם כול, כל העם בערך. הטוקבקים באינטרנט כולם בצד של אפרת, ביניהם אפשר לשמוע "עדיף לך בלעדיו", "הוא לא שווה אותך" ו"תהיי חזקה". אין ספק שהיא מקבלת המון אמפתיה, תמיכה ואהדה מציבור הגולשים. בשבועות שאחרי הפרידה אפרת התנחמה הרבה אצל שני חברים קרובים וחדשים יחסית: ציון ברוך ויעל בר זוהר.
סביר להניח שציון פשוט עזר לאפרת להעביר את הזמנים הקשים בבדיחות, ועם יב"ז היא יכלה לרכל ולשפוך את הלב לגבי האקס המשותף.
העצב שנשאר
כצפוי, אובדן החבר לטובת מי שהייתה עד עכשיו אחת החברות הטובות שלך זה לא משהו קל. מה שעוד מוסיף על הכאב זה שנינט ויהודה הפכו לידידים טובים עוד בתקופה שהוא היה עם אפרת, ונינט עם רן.
בחודשים האחרונים אפרת מקפידה להגיע לכמה שפחות אירועים יחצניים. יחצן ותיק שהסכים להתראיין, אבל ביקש להישאר בעילום שם, מספר שלהשיג היום את אפרת לאירוע זאת משימה בלתי אפשרית 3: "בפעם האחרונה שהתקשרתי להזמין את אפרת לאירוע היא ענתה לי שלא. היא אמרה שכבר אין לה כוח לאירועים. היא מעדיפה עכשיו כמה שפחות לצאת מהבית, נמאס לה מכולם".
דף חדש
למרות הכל, לאירוע אחד היא כן הגיעה: מסיבת יום העצמאות של טייקון התקשורת יוסי מימן (מבעלי ערוץ 10), שנערכה בשגרירות פרו בהרצלייה פיתוח והייתה סגורה לתקשורת.
אפרת הגיעה עם חברה שלה, המלהקת גלית רוזנשטיין, שהכירה שם לאפרת מישהו הרבה יותר עשיר, הרבה יותר מוצלח - וגם יותר חתיך, יש שסוברים - מיודלוי. הבחור עונה בישראל ובניו יורק לשם אוהד מימן, וממש במקרה הוא גם הבן של אותו יוסי מימן.
אוהד מנהל, יחד עם הבן של בטי רוקאוויי, חברת הפקות בשם "A MATTER OF SUBSTANCE", שממוקמת בניו יורק. הוא גר בלופט ענק מעל חנות "גוצ'י" בברודוויי, וכשיש לו זמן פנוי הוא אוהב לצייר, לעשות מדיטציה, יוגה וטרקים במונגוליה. אחרי המסיבה אפרת ואוהד נשארו בקשר ויצאו כמה פעמים לבתי קפה בתל אביב.
רחוק מהעין
עד כאן הכול טוב ויפה, אבל בכל זאת יש בעיית מרחק קטנה: אוהד הרי גר מעבר לאוקיאנוס האטלנטי, ואפרת פה.
מכר של השניים, שהסכים לענות לכמה שאלות, מספר שהבדלי המרחק הם הסיבה לכך שהקשר ביניהם עדיין לא רציני. אמנם הם מדברים בטלפון כל יום, כך הוא אומר, אבל אפרת יודעת שאפילו שיחות יומיומיות הן לא תחליף למערכת יחסים אמיתית.

היו זמנים: נינט ואפרת
הרמנו טלפון לאפרת לשאול מה נהיה עם אוהד, אבל היא ענתה: "אלה לא עניינים שאני מעוניינת להגיב עליהם".
את תגובתו של אוהד לא הצלחנו להשיג עד סגירת הגיליון. חלק מהשמועות טוענות שהוא יוצא עכשיו עם דנה אשכנזי.
חברה טוב של אפרת סיפרה לנו שאפרת מסתגלת לאט לאט. היא מספרת שלא חסרות לה הצעות ושהיא אפילו כבר מתגעגעת פחות ליהודה. את הלוי השנייה (או הטייב, איך אומרים) היא כבר לא ממש אוהבת.
ואנחנו אומרות: אפרת, יהיה טוב. אנחנו אוהבות אותך, וגם אנחנו חווינו הרבה משברים ופרידות. בעצם, איזו בחורה לא? בסופו של דבר, מדברים כאלה אפשר לצאת רק מחוזקות.
כמה זמן הם באמת ביחד?
יהודה לוי טוען שהוא ונינט נמצאים ביחד בערך חודשיים. בטוחים? בדיקה כרונולוגית של האירועים מראה שהשניים מכירים קצת יותר זמן. בואו נלך אחורה:
16 במאי. יהודה ונינט טסים ביחד לרומא.
8 במאי. יהודה מודה: "אני מאוהב בנינט" וטוען שהם ביחד כבר חודשיים.
1 במאי. נינט: "אני מאוהבת ביהודה".
20 באפריל. הסופשבוע בצימר בצפון ויציאה מהארון.
16באפריל. מתגלה שהג'יפ של יהודה חונה קבוע מתחת לבניין של נינט.
2 באפריל. יהודה ל"ידיעות אחרונות": "נינט ואני חברים טובים וזהו".
29 במרץ. נינט ויהודה מצולמים יחד בבית קפה.
5 במרץ. השניים מכחישים זוגיות במסיבה של "שיר נולד".
9 בפברואר. יהודה ואפרת נפרדים רשמית.
1 בפברואר. נינט ורן מגיעים בנפרד לטקס נבחרי "ערוץ הילדים" ומאששים בכך את השמועות על הפרידה.
23 בינואר. השמועות על רומן בין יהודה ונינט מתחילות לרוץ. באותו זמן יהודה ואפרת מכחישים פרידה ומבטיחים שהם מחפשים דירה חדשה ביחד.
10 בינואר. נינט ורן עושים קולות של משבר, אבל מכחישים.
26 בדצמבר 2005. חנוכה. המופע של יהודה ונינט בעיצומו. יש דיווחים על יחס חם מאחורי הקלעים.
7 בדצמבר 2005. יהודה ואפרת עושים קולות של משבר, אבל מכחישים.
מתחשק לכן לקרוא עוד על יהודה-נינט-אפרת-רן? הכתבה המלאה מופיעה במוסף GOSSIP בגיליון GO