איגוד חברות הפרסום בחר חברי הנהלה חדשים

על החברים החדשים נמנים אייל חומסקי, שירה מרגלית, אירית שטראוס, חנן גליקמן, יורם דרורי, יוסי ירקוני, עדי קויצקי, יואב חביב ונטשה שוקין. רמי שלמור, שכיהן כיו"ר בקדנציה האחרונה, יצטרף להנהלת האיגוד

אורנה יפת פורסם: 02.07.06, 12:55

באסיפה הכללית השנתית, שהתקיימה באיגוד חברות הפרסום ביום חמישי שעבר נבחרה הנהלה חדשה לאיגוד חברות הפרסום.

 

חברי ההנהלה שנבחרו הם אייל חומסקי ממשרד הפרסום אדלר חומסקי & ורשבסקי, שירה מרגלית ממקאן אריקסון, אירית שטראוס מראובני פרידן, חנן גליקמן מגליקמן נטלר סמסונוב, יורם דרורי מדרורי שלומי, יוסי ירקוני מאריאלי פובליסיס, יואב חביב מפריור, עדי קויצקי מרגב קויצקי ונטשה שוקין ממגזרים. לוועדת הביקורת של האיגוד נבחרו גדעון בריקמן ודני צימט.

 

כמו כן, אישרה האסיפה הכללית נוהל חדש, לפיו יו"ר שסיים קדנציה יצטרף באופן אוטומטי להנהלה כחבר מן המניין. לפיכך, רמי שלמור, שכיהן כיו"ר בקדנציה האחרונה יצטרף להנהלת האיגוד.

 

רפי צרפתי, חבר הדירקטוריון של הבצפר, ביקש לסיים את תפקידו בשל מחויבויות אחרות, והאסיפה של האיגוד, שהיא גם אסיפת בעלי המניות של הבצפר, קיבלה את בקשתו ובחרה את רמי שלמור כדירקטור במקום צרפתי. חברי הדירקטוריון של הבצפר הם: יאיר גלר, יורם באומן, דוד פוגל, רמי שלמור, מירה פינקלשטיין, רמי שלמור ויגאל בראון.

 

לדברי גלר, יו"ר האיגוד, "זו גם פעם ראשונה שבהנהלת איגוד חברות הפרסום, שנחשב בשנים עברו למקצוע גברי, יושבות שלוש נשים מוכשרות. בפני ההנהלה החדשה עומדים אתגרים ומשימות רבות לקדנציה הקרובה, בתחומי הרגולציה, המחקר, המדידה, והפעילות לחיזוק המקצוענות של הענף".