חשד לרצח בת"א: גופה נמצאה ועליה סימני מכות

גופת גבר בשנות ה-50 לחייו נמצאה ברחוב דרך מנחם בגין בתל אביב. על הגופה נראו סימני אלימות. במשטרה בודקים האם הנרצח סיפק שירותי מין או בא לקבל שירותי מין

אבי כהן פורסם: 28.07.06, 11:11

גופת גבר בשנות  ה-50 לחייו התגלתה הבוקר (יום ו')  באזור המוסכים, בדרך מנחם בגין בתל אביב. מבדיקה ראשונית של המשטרה עולה חשד כי מדובר ברצח. משטרת מרחב יפתח פתחה בחקירת האירוע וטרם נעצרו חשודים במעשה.

 

בסביבות השעה 07:30 בבוקר התקבל דיווח במוקד המשטרה על מציאת גופת גבר בסמטה סמוך לאחד המוסכים. כוחות משטרה רבים של משטרת מרחב יפתח, בפיקודו של סגן ניצב אלברט אוחיון, הגיעו למקום ושם התגלתה בפניהם גופת גבר וסביבה שלולית דם. על הגופה נראו סימני חבטה ומהלומות, אולם לא נמצא כל פרט מזהה השייך לנרצח. לזירת הרצח הגיע גם פרופ' יהודה היס מהמכון לרפואה משפטית באבו כביר. במשטרה מעריכים כי במי המדובר. אחר הצהריים חיפשה המשטרה את מכוניתו באזור, שם התקבל האות האחרון מהטלפון הנייד שלו.

פרופ' היס בזירת הרצח (צילום: עופר עמרם)

 

מאחר שמדובר באזור שבשעות הערב קיימת בו פעילות של זנות, במשטרה בודקים האם הנרצח סיפק שירותי מין או בא לקבל שירותי מין.

 

את הגופה מצא הבוקר בעל חנות חלקי חילוף לכלי רכב, שגילה את הגוויה שכובה על בטנה. בתחילה חשב בעל

המוסך שמדובר באדם שלא חש בטוב, אולם כשהפך את הגופה ראה על פניה סימני דם. מכנסיו ותחתוניו הגבר הופשלו.

 

צוות ניידת טיפול נמרץ של מד"א שהגיע למקום קבע את מותו של הגבר ולמקום זומנה מעבדת זיהוי פלילי ניידת, שאספה

ממצאים מהזירה. כמו כן, החוקרים החלו לתשאל את האנשים שעובדים באזור, אולם אלו הגיעו רק בבוקר ולא ראו או שמעו דבר ממה שאירע.