למנג'ר בולטון סאם אלרדייס יש בעייה. הוא מאוד אוהב את טל בן חיים, אבל הבלם הישראלי זוכר לטובה את אברהם גרנט, שאימן אותו בעבר בנבחרת ישראל ועכשיו כשזה מונה למנהל המקצועי של פורטסמות', הפכה הקבוצה לאופציה מפתה מבחינתו. אלרדייס מנגד, מעוניין להשאיר את הבלם ב'ריבוק סטדיום', אך מביט בחשש לעבר הנסיונות של גרנט והבוס אלכסנדר גאידמק לחטוף אותו לחיקם.
כדי לשמור על בן חיים בבולטון ניסה אלרדייס ליזום כבר עכשיו את הארכת חוזהו שמסתיים בסוף העונה. הוא היה מוכן להציע אפילו שכר שבועי של 37 אלף דולר לארבע שנים כדי לחייבו לוונדררס, אולם בן חיים דחה הצעתו. שמועות שהחלו להתגלגל אף קבעו כי לבן חיים כבר הסכם מוכן לעונה הבאה בפורטסמות'. השבוע החליט אלרדייס לפעול לטובת מלכודו של השחקן, או אולי לעשות קצת כסף עליו.
6 מיליון ליש"ט (שהם קצת יותר מ-11 מיליון דולר) - זהו תג המחיר שקבע אלרדייס לבן חיים. זהו לפי ה'טיימס' הלונדוני, המחיר שיצטרכו גאידמק וגרנט לשלם לוונדררס, במידה וירצה לצרפו ל'פומפיי' כבר השנה. גאידמק וגרנט כבר הציעו לפי התקשורת המקומית סכום דומה לטוטנהאם, כדי לרכוש את חלוץ נבחרת אנגליה ג'רמיין דפו, אולם נדחו.
בבולטון בכל מקרה לא מחכים וכבר רכשו מקובנטרי את טמיטופה אובאדיי, שחקן נבחרת הנוער של אנגליה, בתמורה ל-1.9 מיליון דולר.