מכבי תל אביב ערכה הערב (ג') את האימון המסכם שלה לקראת היציאה מחר בבוקר למסע המשחקים באירופה, שיחל במפגש נוסף עם קלימאמיו בולוניה ובמשחק יוקרתי מול סן אנטוניו ספרס בפריז ויימשך בהתמודדויות מול צסק"א מוסקבה וקבוצת NBA נוספת (פילדלפיה או פניקס) בקלן.
הצהובים התאמנו בהרכב מלא, כולל יניב גרין ויותם הלפרין הפצועים. טל בורשטיין הגיע כדי להיפרד מחבריו וצפה בהם מהצד. במכבי נרגשים מהמשחקים הקרובים מול קבוצות ה-NBA, אך מקפידים להדגיש כי המטרה העיקרית במסע הקרוב היא שיפור היכולת ולא התוצאות.

ביינום וביופורד. יש מה להוכיח? (צילום: אלי אלגרט)
המאמן נבן ספאחיה: "השתפרנו בעשרת הימים האחרונים ואנחנו נראים טוב יותר. צריך לזכור שהיריבות במסע הזה יהיו חזקות יותר. אני ממש לא מסתכל על התוצאות שלנו, אלא רק רוצה לראות כמה אנחנו טובים, והמטרה העיקרית היא להכין את הקבוצה למשחק הראשון ביורוליג מול מלאגה. אם ננצח, זה יהיה נחמד. כולם צריכים לזכור שאנחנו עדיין משחקים ללא שני שחקני חמישייה - בורשטיין ופאואר פורוורד זר".
מי שמחכה למשחקים הללו הוא הרכז וויל ביינום, שבטוח ביכולתה של קבוצתו החדשה. "אנחנו יכולים להתמודד מול קבוצות ה-NBA, רק צריכים לבצע את מה שעבדנו עליו ולשפר את ההגנה. יהיה נחמד לשחק מול הקבוצות האלה כשאני מגיע עם קבוצה משלי, שאני מוביל, אבל אין לי מה להוכיח".
ביינום התייחס גם לאפשרות שנואל פליקס מסיאטל יצטרף: "אני מכיר אותו. אני חושב שהוא שחקן טוב ואני מקווה מאוד שיצטרף לקבוצה".
סוכנו של פליקס הכחיש כי מתקיימים מגעים בינו לבין מכבי: "אני לא מודע למגעים כלשהם עם מכבי תל אביב, או כל קבוצה אחרת באירופה. נואל נמצא עכשיו במחנה אימונים של סיאטל סופרסוניקס ומתרכז כל כולו בלנסות ולהתקבל לקבוצה".