מה לא בסדר בתמונה?

למרות הפטריוטיות של מישל, זיהיתם מהר מאוד כי לוח האם מהתמונה הקודמת לא מיוצר בישראל. מה לא בסדר בתמונה של היום ולאן נעלם מישל?

מישל דור פורסם: 11.10.06, 13:35

מה קרה? התעייפתם? זהו? נמאס? הראשון מגלה ואז אתם אומרים "מה הטעם"? יכול להיות, אבל כיוון שמערכת ynet שכרה את כל כיתה ה1 לשבת על מבול התגובות שלכם, הוחלט עקב לחץ ההורים שילדיהם שבו הביתה עם עיניים טרוטות "להדליף" את התשובה הנכונה כמה שיותר מהר כדי למנוע תביעות התעללות בעובדים זמניים (אנחנו בוחנים בקפידה קורבנות חדשים).

 

הפתרון לחידה הקודמת היה ממש קל כפי שגילה גולש מס 1 גיל מרמת גן (יעני ג"ג) שהזדעזע לראות שהלוח האם המשוכלל מיוצר בישראל. כל הכבוד לגיל. אנא שלח מייל מפורט ואנו נשלח לך פורטרט של ארבע אצבעות (למי שלא עקב, יש לקרוא את המדורים הקודמים).

  

כרגיל, הנה כמה תגובות מקוריות שבחרנו:

 

 

החידה

בתמונה הבאה ביצענו עיבוד ושתלנו שינוי קטן. נסו לגלות מה לא הגיוני או מה לא בסדר בתמונה. אנחנו יודעים שחלקכם מתגעגע למישל ולחלקי הגוף האבודים שלו, אבל השינוי קשור בעולם הטכנולוגיה והמחשבים. נסו לגלות מה לא בסדר, ופרסמו את תשובותיכם בתגובות. הפותר נכונה הראשון  והתגובות שאהבנו (ואנחנו באמת אוהבים) - יתפרסמו בחידה הבאה.

 

מה לא בסדר? (צילום: אודי בורג). לתמונה בהגדלה