בחודש ינואר הקרוב תפתח הצלמת אנני לייבוביץ' בברוקלין תערוכה רטרוספקטיבית חדשה. התערוכה, "אנני לייבוביץ': חייה של צלמת 2005-1990" נוצרה לדברי לייבוביץ' בהשראת מותה של בת זוגה, הסופרת סוזן סונטאג, מותו של אביה והולדת ילדיה באמצעות הפריה מלאכותית.
במסיבת עיתונאים שקיימה לקראת פתיחת התערוכה אמרה הצלמת כי זמן קצר לאחר מותה של סונטאג החלה לנבור במאות צילומים של בת זוגה שצולמו לאורך השנים. "זה היה כמו חפירה ארכיאולוגית", אמרה לייבוביץ' והוסיפה, "לא היתה לי סיבה לחפש אחר התמונות האלה אילולא מותה של סוזן, אך האמת היא שאני עצמי לא ידעתי מה יש ברשותי. זה אפשר לי לשוב ולהתבונן בעבודה שלי". התוצאה כאמור היא תערוכה ואלבום תמונות שייצא לאור בהוצאת רנדום האוס.
בתערוכה מוצגות 200 תמונות מסודרות באופן תמאטי. לצד פורטרטים של סלבריטאים, שהפכו לסימן ההיכר של עבודתה, אפשר לראות בתערוכה גם תמונות משפחתיות. לצד תמונת תקריב של השחקן ג'יימי פוקס הוצב צילום של סונטאג בשלביה האחרונים של מחלת הסרטן כשהיא שכובה על אלונקה ומוצאת מתוך אמבולנס. לייבוביץ' כללה בתערוכה גם צילומים אינטימיים מטלטלים של גופתה של סונטאג בבית הלוויות ותמונות של אביה על ערש דווי. "בחרתי באופן מכוון שלא להגדיל את הצילומים הפרטיים כך שהצופים יידרשו להתקרב אליהם", אמרה לייבוביץ', "אני מאד מחוברת אל הצילומים האלה". התערוכה תוצג בברוקלין ומשם תעבור לסן דייגו, וושינגטון, פריז ולונדון.