רצח בקלנסוואה: אם ובתה נורו על סף ביתן

האם, כבת 30, נהרגה במקום, ובתה נפצעה אנשות כשאלמוני פתח לעברן באש. על פי החשד, הרקע למעשה הוא חובותיו הכבדים של אב המשפחה

רענן בן צור פורסם: 30.10.06, 23:03

תושבת קלנסוואה בת 30 נרצחה ובתה בת החמש נפצעה באורח אנוש מיריות שנורו לעברן הערב (יום ב') בפתח ביתן. על פי החשד, הירי בוצע על רקע חובותיו הכספיים של אב המשפחה.

 

האם ובתה הגיעו לביתן, הסמוך לסניף קופת החולים בעיר. הן ירדו מהמכונית בה נסעו ועשו דרכן לעבר הכניסה לבית. אך אז הגיע למקום אלמוני שירה לעברן מספר רב של כדורים.

 

השתיים התמוטטו במקום כשהן פצועות באורח אנוש. למקום הוזעקו צוותים של מד"א ירקון שהחלו לטפל בהן, וביצעו פעולות החייאה באם, אך לבסוף נאלצו לקבוע את מותה. את הילדה פינו במצב אנוש לבית החולים בלינסון בפתח תקווה.

 

לזירת הרצח הגיעו כוחות משטרה גדולים בפיקודו של מפקד משטרת מרחב שרון, תת ניצב מנשה ארביב ומפקד משטרת טייבה, סגן ניצב שי אזולאי. בתחילה עלה החשד כי מדובר ברצח בתוך המשפחה, אך בזמן הרצח שהה האב בבית המשפחה. 

 

במשטרה מעריכים שלא מדובר בטעות בזיהוי, כיוון שברור היה שמדובר באשה ובילדה ולא באב עצמו. בעיר סיפרו התושבים כי האב עבד בעבר כנהג משאית, ובעת האחרונה החל לסחור במכוניות. על פי העדויות, הוא שקוע בחובות כבדים ועקב כך התגלעו סכסוכים כבדים בינו לבין תושבים בסביבה. עדים נוספים סיפרו כי הוא אף נהג לקחת הלוואות בריבית.

 

כוחות המשטרה ממשיכים בחקירה ומבצעים סריקות בניסיון לאתר את הרוצח.