קסאנו: "הייתי חוזר אפילו ברגל לרומא"

החלוץ האיטלקי שהושעה מריאל אחרי שקילל את קאפלו, ביקש סליחה, אך לא ממאמנו: "אני מתנצל בפני אוהדי רומא על שעזבתי, אני מתחרט". קאפלו: "רונאלדו עדיין שמן, אך כבר נראה שחקן כדורגל"

מיקי שגיא פורסם: 05.11.06, 08:39

לפני שבועיים, אנטוניו קסאנו המסופסל לא התאפק והתפרץ על פאביו קאפלו במבחר קללות עסיסיות. ראשי ריאל מדריד החליטו להשעות את החלוץ האיטלקי מהקבוצה והבהירו כי יוחזר לסגל רק אם יבקש סליחה. אז בסוף השבוע האחרון 'הילד הרע' של הכדורגל האיטלקי סוף סוף ביקש סליחה. אבל לא מקאפלו.

 

"אני מתנצל ומבקש סליחה מאוהדי רומא על שעזבתי את הקבוצה", אמר החלוץ בראיון טלפוני לתכנית הטלוויזיה 'טלרומא 56', בה עולים לשידור בעיקר אוהדים כדי להביע את דעתם. קסאנו הוסיף: "עשיתי טעות, טעות קשה שלא מתאימה לקריירה של שחקן, כשעזבתי את רומא, שהיא לא רק הקבוצה שלי, אלא גם העיר שלי, עיר חיי".

 

קסאנו סיפר כי הוא מתחרט שעבר לספרד: "אם היתי יכול להחזיר הכל אחורה, הייתי עושה זאת. עזבתי את רומא בגלל משחקי כבוד שלי, כי יש לי גאווה גדולה מדי ורבתי עם אנשים. אבל זו היתה טעות. עכשיו הייתי חוזר ברגל לרומא, העיקר ללבוש שוב את החולצה ה'ג'יאלורוסה' (צהובה-אדומה)".

קסאנו. מתגעגע לימים שלו במדי רומא (צילום: איי פי)

 

בחזית אחרת של פאביו קאפלו, זו עם החלוץ הברזילאי רונאלדו, יש התחממות חיובית. כזכור, בסוף השבוע הדהים 'רוני' עם ראיון גלוי לב עם העיתון 'ABC', בו טען כי "בריאל הרסו לי את החיים", בהתייחסו לדיכאון שפקד אותו מאז הפך לשחקן ספסל בלבנים מבירת ספרד.

 

רונאלדו טען כי איבד את שמחת החיים והוא נהנה רק באימונים, כי שם הוא עושה את מה שהוא אוהב - משחק כדורגל. אבל עכשיו הגיע איתות חיובי מכיוונו של מאמנו האיטלקי. "רונאלדו הוריד לא מעט משקל ועכשיו הוא כבר נראה שחקן כדורגל", אמר 'דון פאביו' אתמול אחרי אימון ריאל ולמרות שהמחמאה כללה עקיצה, גם זה משהו בימינו.

רונאלדו. "עכשיו הוא כבר נראה שחקן כדורגל" (צילום: רויטרס)

 

קאפלו הוסיף כי "רונאלדו עדיין לא במיטבו, הוא עדיין קצת שמן", אך הבהיר: "יכול להיות שהוא ישחק נגד סלטה ויגו. לא יודע אם הוא יפתח בהרכב, אבל הוא כנראה ישחק. לא אפעל לפי הלחץ הציבורי, אלא רק לפי מה שהראש שלי יחשוב לנכון".

 

סביליה רוצה לעלות לפיסגה

הערב (א') יושלם המחזור התשיעי בליגה הספרדית, כאשר במוקד, סביליה תנסה לעקוף את ברצלונה ולעלות למקום הראשון בטבלה. הקבוצה מהדרום תגיע למטרה אם תנצח בבית את אוסאסונה ולפי מצב הקבוצות, רוב הסיכויים שזה יקרה.

 

מחזיקת גביע אופ"א ניצחה בכל ארבעת משחקי הבית שלה העונה, אחרי בארסה היא הקבוצה עם הכי הרבה שערי זכות בליגה (יחד עם סראגוסה) והיריבה, אוסאסונה, לא ניצחה כבר שמונה משחקים ברציפות (ליגה, גביע ואופ"א).

 

ולנסיה, שתתארח אצל אספניול מהתחתית, תנסה לחזור עם שלוש נקודות שיציבו אותה שוב בצמרת הגבוהה, במרחק נקודה מברצלונה. במפגש בין שתי הפתעות נעימות של פתיחה העונה, סראגוסה תארח ב'לה רומארדה' את חטאפה, במפגש בין הרביעית והחמישית, שחולמות על כרטיס לליגת האלופות בעונה הבאה.

 

יתר המשחקים: אתלטיק בילבאו - ראסינג סנטאנדר, רקראטיבו הואלבה - חימנסטיק, ויאריאל - בטיס.