גליל מדיקל השלימה גיוס של 52 מיליון דולר, מתוכם 48 מיליון דולר ממשקיעים חדשים בהובלת קרנות ההון סיכון האמריקניות Thomas, McNerney & Partners ו-The Vertical Group. שווי גליל לאחר סבב ההשקעות מוערך בכ-100 מיליון דולר. מדובר באחד הגיוסים הפרטיים הגדולים ביותר שנעשו בישראל בשנים האחרונות.
בעקבות השלמת הגיוס, ירד חלקה של אלרון בגליל מדיקל ל-12%, לעומת 40% טרם הגיוס. מתוך תמורת ההנפקה המשקיעים החדשים רכשו מניות מבעלי מניות קיימים של גליל מדיקל, כולל מחברת הבת של אלרון, אר.די.סי רפא"ל, בסכום של 8 מיליון דולר.
בנוסף השלימה גליל מדיקל את מכירת 25% אחזקתה באונקורה, לבעל המניות המחזיק ביתרת מניות אונקורה, GE Champion Services, ורכשה את פעילות אונקורה בתחום ה-Cryotherapy (טיפול באמצעות הקפאה).
גליל מדיקל מפתחת, מייצרת ומשווקת ציוד רפואי המבוסס על טכנולוגית הקפאה חדשנית (Cryotherapy). הטכנולוגיה עושה שימוש בהקפאה רבת-עצמה לטיפול בגידולים ממאירים ושפירים.
דורון בירגר, נשיא ומנכ"ל אלרון: "רכישת פעילות ה- Cryotherapy בתחום האורלוגיה עם מחזור מכירות שנתי של יותר מ- 20 מיליון דולר והשלמת הגיוס המשמעותי הינם צעדים משמעותיים בבנייתה של גליל מדיקל להיות מובילה בתחומה".