מאמן בית"ר ירושלים, יוסי מזרחי, המריא הבוקר (ו') כמתוכנן לצפות בחלוץ הטרינידאדי סטרן ג'ון המשחק בקובנטרי. מזרחי יצפה מחר בג'ון במשחקה של קובנטרי בחוץ נגד לוטון טאון בליגת המשנה באנגליה. ג'ון בן ה-30 כבש עד כה 5 שערים ב-15 משחקי ליגה בהם השתתף במדי הקבוצה המדורגת במקום ה-14.
אם מזרחי יחליט לצרף את סטרן, הרי שהמכשול העיקרי שיעמוד בפניו יהיה הסכום הגדול שבית"ר תצטרך לשלם עבורו. נראה כי העלות של רכישת השחקן עשויה להגיע לכמיליון ליש"ט, וזאת בנוסף למשכורת שהוא אמור לקבל ועלויות נוספות הכרוכות בהעברה.
מזרחי טרם החליט אם לצרף את החלוץ הארגנטינאי אסטבן סולארי, בו צפה השבוע כובש בניצחון של אפועל ניקוסיה 0:2 בגביע הקפריסאי על אנורתורסיס פמגוסטה.
שחקני בית"ר ייהנו מסוף שבוע חופשי לפני שישובו להתאמן ביום שני. אז גם אמורים לחזור ארצה השחקנים הזרים הנמצאים בחופשת מולדת, כולל פבריס פרננדז שנמצא בצרפת כבר מספר שבועות על מנת לטפל בפציעה.