"נולד לרקוד": תלונות על בעיות בהצבעה

הגולשים שנכנסו להצביע בעד בחירי לבם באתר התוכנית נתקלו בשגיאה ברשימת המועמדים להדחה ולא יכלו להצביע לטובת קיריל פינפילוב ושרית קרפ. "קשת": "נוצרו בעיות טכניות, לכן לא שוקללו הצבעות מהאתר בתוצאות של אתמול"

מירב קריסטל פורסם: 28.12.06, 12:19

מצביעי העונה השנייה של "נולד לרקוד" נתקלו אתמול בתקלה באתר התוכנית. התמונות של קיריל פינפילוב ושרית קרפ, שהיו מועמדים להדחה בעקבות ביקורות קשות מהשופטים על הביצוע החלש שלהם לריקוד הלירי, לא הופיעו באתר. במקומן התנוססו תמונותיהם של לוטם רגב ומיכל שי, שדווקא קיבלו חסינות מהשופטים ועברו יחד לשלב הבא.

 

ל-ynet הגיעו מיילים רבים בנושא, שכללו גם צילומי מסך מהאתר של התוכנית. באחד המיילים נכתב: "באתר קשת שמו במקום קיריל ובת זוגו את לוטם ובת זוגו שעברו לשלב הבא, כך שאף אחד לא יכול היה להצביע. אז מה הפלא שקיריל הודח?" 

 

אם אכן היתה בעיה באתר, בשרית קרפ הדבר לא פגע. היא שרדה את ההדחה, ככל הנראה משום שקיבלה מספיק הצבעות ב-SMSים, אבל ייתכן שהדבר הזיק לקיריל מפני שהוא היה אחד משני הרקדנים שנאלצו לעזוב את התוכנית. המתמודדת השניה שהועזבה היתה עדי עמית, שתמונתה כן הופיעה באתר.

 

מ"קשת" נמסר בתגובה: "בעקבות עומס של הצבעות שנוצר לאור כניסת המועמדים לתוכנית אולפן ראשונה נוצרו בעיות טכניות, לכן לא שוקללו הצבעות מהאתר בתוצאות של אתמול". 

 

אבל הדבר לא נותן מענה לקיריל, שייתכן כי רוב מצביעיו פנו דווקא לאינטרנט כדי להצביע עבורו. כמו שכתבה אחת המצביעות שהתלוננו: "אמנם שרית עברה לשלב הבא, אבל קיריל הודח, ויכול להיות שהקולות באתר היו עוזרים לו להישאר. זה פשוט לא פייר! השאלה אם לקשת יהיה האומץ להודות בטעות ולהכריז על הצבעה חוזרת - כי זה מה שמתבקש".

 

קיריל עצמו אמר ל-ynet: "אני יודע שרקדתי טוב אתמול. אני מרגיש טוב בפנים וזה מה שחשוב. לגבי ההצבעה, אם תהיה הצבעה חוזרת אני לא אתנגד. אני אשמח, למה לא".