פעם שלישית סטילר

אין שינוי בצמרת: בן סטילר וויל סמית' מובילים את הטבלה ולא נתונים לסרטים חדשים להתקרב אליהם

אי.פי פורסם: 08.01.07, 13:18

הקומדיה "לילה מוטרף במוזיאון" עם בן סטילר גברה על מקבץ הסרטים החדשים נשארה בראש טבלת שוברי הקופות שבוע שלישי ברציפות. הסרט הכניס 24 מיליון דולר בסוף השבוע והרים את גובה הכנסותיו המצטברות ל-164.1 מיליון דולר.

 

גם וויל סמית' שומר על יציבות ונאחז במקום השני עם "המרדף לאושר" שהרוויח 13 מיליון דולר הסוף השבוע ו-124.2 מיליון דולר בסך הכל.

 

במקום השלישי כניסה למותחן "הילדים של מחר", שהכניס 10.3 מיליון דולר בסופ"ש הראשון שלו בהפצה רחבה.

במקום הרביעי כניסה לסרט "Freedom Writers", דרמה בכיכובה של הילארי סוונק כמורה אידאליסטית, עם 9.7 מיליון דולר.

 

"Happily N'Ever After", קומדיית אנימציה עם קולותיהם של שרה מישל גלר, פרדי פרינז ג'וניור וסיגורני וויבר, פתחה במקום השישי עם 6.8 מיליון דולר.

 

לסרטים הנחשבים כמתמודדים לפרס האוסקר היה סוף-שבוע טוב. אחד מהם הוא "Notes on a Scandal", בו מככבות ג'ודי דנץ' וקייט בלאנשט, על מורה שמנהלת רומן עם תלמיד, שהרוויח 1.1 מיליון דולר מ-93 אולמות בלבד.

 

הוליווד החלה את 2007 ברגל ימין: סך ההכנסות ממכירת כרטיסים בשבוע הראשון של השנה הוא 273 מיליון דולר, עשרה אחוזים יותר לעומת פרק הזמן המקביל אשתקד.