ניצן שירזי לא ידע בסיום אם לצחוק או לבכות. שבוע בלבד אחרי הניצחון המרשים על מכבי חיפה, חזרה בני יהודה שלו לסורה וסיימה ב-0:0 מאכזב מול נועלת הטבלה הפועל פתח תקווה.
אמנם ההגנה של הזהובים עשתה שוב את העבודה, אבל ההתקפה האנמית לא הצליחה לכבוש מול קבוצה שספגה העונה כבר 24 שערים. אייל לחמן וחניכיו היו זקוקים לשלוש נקודות כמו אוויר לנשימה, אבל ביכולת חלשה, ממש כמו שהם מציגים ברוב חלקי העונה, זה נראה כמו משימה בלתי אפשרית.

אייל לחמן, עוד משחק ללא ניצחון (צילום: אלי אלגרט)
"הייתי הרבה יותר עגום אם היינו משחקים כמו קבוצת תחתית", אמר בסיום לחמן. "עלו היום שמונה שחקני בית בהרכב, מלאי ביטחון ואגו ונתנו משחק גדול. רק הקורות והמשקופים מנעו מאיתנו ניצחון. הפועל פתח תקווה תישאר בליגה".
מאמן בני יהודה, ניצן שירזי: "לקחנו נקודה שלא הגיעה לנו. הניצחון על מכבי חיפה הזיק לנו, השחקנים שלי באו זחוחים. נפלנו מפתח תקווה במלחמה ובגלל זה המשחק שלנו נראה ככה. נצטרך להיאבק עוד הרבה זמן עד שיהיה לנו שקט".
מהלך המשחק
בדקה העשירית חתך עמרי קנדה מאגף ימין לאמצע, הקשית מעל וינסנט אניימה, אבל הכדור פגע במשקוף ויצא החוצה. דקה מוקדם יותר קיבל סעיד מקאסי כדור רוחב ובעט מקרוב לידיו של השוער הניגרי של בני יהודה. בדקה ה-20 מסר יניב לוזון כדור עומק לאלנתן סלמי באגף שמאל, החלוץ בעט כדור מ-16 מטר למשקוף.

ניצן שירזי: "לקחנו נקודה שלא הגיעה לנו" (צילום: צפריר אביוב)
בדקה ה-31 ליאור אסולין בעט מ-17 מטר מצד ימין, אך הכדור שלו חלף ליד הקורה.
דקה לאחר מכן ענתה פ"ת בצד השני - לוזון העביר משמאל לסלמי בתוך הרחבה, אך החלוץ בעט כדור חזק לגוף של אניימה והגנת בני יהודה הרחיקה.
בדקה ה-82 מקאסי שלח את מוטי קקון בצד ימין. החלוץ הוותיק מסר כדור עומק ליניב לוזון, שניסה להקפיץ מעל אניימה, אבל שוער בני יהודה הדף באקרובטיות. שתי דקות חלפו, אסולין ניצל טעות של הגנת פתח תקווה, פרץ לרחבה, אבל בעט ברשלנות לרגלו של ויסוקר.
עמרי קנדה: "בני יהודה לא עשתה כלום"
מגן הפועל פתח תקווה, עמרי קנדה: "הגענו להרבה מצבים וחובה היה עלינו לכבוש באחד מהם. בני יהודה לא עשתה כלום". החלוץ אלנתן סלמי: "בני יהודה לא היתה במשחק, זה היה אולי המשחק הכי טוב שלנו העונה מבחינה התקפית ורק היה חסר שהכדור יזיז את הרשת".
בלם בני יהודה, אסי דומב: "אני אף פעם לא מרוצה מתיקו, אבל במאבקי תחתית מהסוג הזה חשוב גם לא להפסיד ולהשאיר את הסטטוס קוו בטבלה". היו"ר חזי מגן: "משחק לא טוב שלנו, אנחנו צריכים להשתפר ולצאת מהתחתית. בני יהודה נמצאת במקום שלא מתאים לה".
