בנק ירושלים יוצא במבצע: פיקדון "ברירת ריבית" לתקופה של שנה. הפקדון מנוהל בשני מסלולים במקביל: האחד מעניק ריבית משתנה בהתאם לשינויים בריבית הפריים, והשני מעניק ריבית בשיעור קבוע לשנה ("ריבית רצפה").
במועד הפירעון, יקבל המפקיד את הריבית הצבורה הגבוהה מבין השתיים. המוצר מיועד ללקוחות כל הבנקים. פתיחת חשבון הפיקדון בבנק ירושלים אינה כרוכה בעמלות.
לדוגמא, בהפקדת סכום של 250 אלף שקל בפיקדון "ברירת ריבית", יהנה המפקיד מריבית משתנה בשיעור שנתי של פריים פחות 1.55% (היום 4.45%) או מריבית קבועה בשיעור 4.20%. כלומר, במועד פירעון הפיקדון תשולם ללקוח הריבית הצבורה הגבוהה מבין שתי החלופות.
בנק ירושלים משרת כ-100 אלף לקוחות קמעונאיים באמצעות מערך של 16 סניפים. הבנק פועל בארבעה תחומים עיקריים: פעילות עם משקי בית, מימון בנייה למגורים בשיטת "ליווי סגור", בנקאות פרטית לתושבי חוץ ושוק ההון והחיסכון.