מאיה גיגי

הסטטוס החדש של גיגי הוא החברה של אסי דומב, ועכשיו הם גם גרים יחד בבזל. בואו לראות אותה בשוק מעצבי העיר בסוף השבוע

ynet פורסם: 31.01.07, 12:57

מאיה גיגי יודעת שגם כשאת דוגמנית – מגישנית לרגע , את צריכה שתהיה לך ברזומה איזו אידיאולוגיה. אז היא תרמה את גופה למפעל החשוב של 'שוק מעצבי העיר', שהאידיאולוגיה שלו היא שאתם תוכלו לקנות בגדי מעצבים בלי לשבור חיסכון, והמעצבים יוכלו להמשיך לעצב.

  

 

פעם היא היתה צמודה לליאור מילר, היום מילר צמוד למיכל אנסקי, וגיגי צמודה, כבר חצי שנה, לאסי דומב, שפעם היה צמוד להילה נחשון, שהיום צמודה לדוגמן יונתן כהן. אמרנו לכם שיש אידיאולוגיה.

 

 

ממש לא מזמן גיגי ודומב איחדו כתובות, כלומר גיגי התאחדה עם הכתובת של דומב – הדירה בבזל, תל אביב, זאת שפעם אכלסה את הבלונדה ההיא.

 

 

רוצים לראות אותה בגודל חי ובצבעים טבעיים? תגיעו לשוק המעצבים, לדוכן של "שוגר דדי". זה קורה בגני התערוכה בביתן 1, בסוף השבוע הקרוב (חמישישבת).

 

 

(תקתק על המצלמה: יריב פיין)