בראש דירוג משרדי עורכי הדין עומד גם השנה משרד הרצוג פוקס נאמן, עם 139 עורכי דין, לאחר שקלט במהלך השנה האחרונה 34 עורכי דין והוסיף 10 שותפים חדשים. כך עולה מדירוג דנס 100 של משרדי עורכי הדין הגדולים בישראל שעורכת חברת דן אנד ברדסטריט.
במקום השני מדורג גם השנה משרד גולדפרב לוי ערן מאירי ושות' עם 123 עורכי דין, לאחר שקלט השנה 28 עורכי דין חדשים. אשתקד קפץ המשרד בדירוג מהמקום השישי לשני, לאחר שהתמזג עם משרד דנקנר לוסקי ושות'.
משרד מיתר, ליקוורניק, גבע לשם ברנדויין ושות', עם 86 עורכי דין, עלה מהמקום החמישי אשתקד למקום השלישי, לאחר שקלט 14 עורכי דין חדשים. משרד בלטר, גוט, אלוני ושות' עם 85 עורכי דין מדורג במקום הרביעי ( מקום שלישי אשתקד), לאחר שקלט 2 עו"ד חדשים. יגאל ארנון עם 84 עורכי דין סוגר את החמישיה הראשונה, לאחר שקלט 8 עו"ד חדשים.
את המקום השישי תופס גרוס, קלינהנדלר, חודק הלוי גרינברג ושות' אשר עשה את הקפיצה המשמעותית ביותר מבין המשרדים בעשיריה הראשונה מהמקום ה-11 בשנה שעברה. עיקר הקפיצה נבעה מהרחבת פעילות שוק ההון במשרד, המעסיק 83 עורכי דין.
משרד ש. הורביץ ושות' עלה למקום השביעי מהמקום השמיני, עם 82 עורכי דין. גם משרד מ. פירון ושות' עם 82 עורכי דין עשה קפיצה מהמקום העשירי למקום השמיני, והוסיף לשורותיו 22 עורכי דין חדשים ו 10 שותפים, חלק מהקפיצה מיוחסת למיזוג שחל השנה עם משרד י. הלוי ושות'.
משרד שבלת אשר דורג בשנה שעברה במקום השביעי הגיע השנה למקום התשיעי עם 79 עורכי דין, זאת לאחר שמוזג בתחילת השנה עם משרד משה צ. נאמן,בן ארצי ושות'. משרד נשיץ ברנדס עם 76 עורכי דין רשם ירידה בדירוג ודורג השנה במקום העשירי לאחר שבשנה שעברה דורג במקום השישי, בשנת 2006 קלט המשרד 7 עו"ד.
הפרמטר העיקרי לקביעת הדירוג הנו מספר עורכי הדין במשרד. פרמטרים נוספים הם מספר המתמחים וסך כל המועסקים. בנוסף מציין הדרוג את מספר השותפים בכל משרד ואת תחומי ההתמחות העיקריים.
את הקפיצה הגדולה ביותר בדירוג ביצע משרד טולצ'ינסקי-שטרן,מרציאנו, בן צור, כהן ושות', אשר קפץ מהמקום ה-44 למקום ה-23. הקפיצה התאפשרה לאחר מיזוגם של שלושה משרדים לאחד. את הקפיצה הגדולה ביותר ללא כל מיזוג ביצע משרד ראב"ד, מגריזו, בנקל, שעבר מהמקום ה-35 למקום ה-21, והגדיל את מספר עו"ד במשרד מ-26 ל-36.