אביב הגיע, "פנאי פלוס" חדש בא: שנתיים לאחר המהפך שעבר ב-2005, "פנאי פלוס" שוב מתחדש, משתפץ ומשנה צורה ותוכן. גרסת 2007 של המגזין תושק בגיליון פסח חגיגי שיצא לדוכנים ב-28 במרץ. לפורמט החדש והמשופר מתוספים 24 עמודי מערכת והוא יכלול בין היתר 20 עמודי קולנוע, מדור רכילות מורחב ועשיר בפפראצי, טורי דעות, מדריך מפורט יותר ועיצוב גרפי חדש לגמרי.
הדגש העיקרי בשינויים הוא הפיכת המגזין ליעיל יותר ובו יותר ביקורות, ראיונות, דעות, חדשות וכל מה שצריך כדי לתכנן את התכנים הממלאים את שעות הפנאי – קולנוע, טלוויזיה, מסעדות, הצגות, מוסיקה ופעילויות משפחתיות – בצורה הנוחה והפשוטה ביותר.
מתוך התפיסה הזאת כל המדורים ב"פנאי פלוס" יעברו לשיטת דירוג של "חמישה כוכבים". עד כה, ציונים מסוג זה ניתנו לסרטי קולנוע וביקורות מוזיקה בלבד. מהיום, גם תוכניות הטלוויזיה וביקורת המסעדות ידורגו באותה שיטה, כדי להקל על מלאכת תכנון הצפייה והבילוי של קוראי המגזין.
מדורי הקולנוע יתפרשו מעתה על פני 20 עמודים, כולל מדור די.וי.די חדש. גם חלקה של הטלוויזיה הורחב באופן משמעותי. כדי לעזור לקוראים לנתח, לסנן ולתכנן את השבוע שלהם. גם מדור הרכילות "מחיר התהילה" עוצב מחדש – ויכיל יותר פפראצי, יותר סיקור אירועים ויותר רכילות נטו. מדור הרכילות הבינלאומי של המגזין "העולם האמיתי", הוכפל בגודלו ומוקם בסוף העיתון לסיום מתוק וצבעוני.
למגזין יתווספו גם טורי דעות של כותביו וביניהם יאיר רוה, הדס בשן, יובל אברמוביץ', אור קניספל ואיריס אברמוביץ', בהם יידרשו מדי שבוע לסוגיות המבעירות את עולם הבידור. עוד נוסף מדור סקרים שבועי אינטראקטיבי, במסגרתו גולשי אתר "פנאי פלוס", יכריעו בסוגיות הרות גורל על עולם הבידור (כמו, האם הביקור של ליאונרדו דיקפריו היה כבוד לישראל, או השפלה לישראלים?).
כמו כן, שלושה מדורים ותיקים יעברו למדריך הטלוויזיה העצמאי של המגזין. "מסתבנים" המסקר את עולם הטלנובלות ואופרות הסבון, מדור ההורסקופ המוגדל ומדור התשבצים וההפעלות.
נירית וייס, עורכת "פנאי פלוס": "מדובר בתהליך המספק תשובות לשאלות שמעלה המהפכה הטכנולוגית המשפיעה על כולנו בארץ ובעולם. המטרה שלנו היא לעדכן בזמן אמיתי, להגיב לצרכי הקוראים והשוק ולהיות כל הזמן עם היד על הדופק. בעולם של הצפת מידע, כולנו רוצים שגורם מקצועי יעשה עבורנו את תהליך סינון החומרים, יקבע מה חשוב, על מה אפשר לוותר וידאג שלא נפספס את החדשות החמות ביותר".