שלמה ארצי יימכר ב"ארומה"

ארצי הולך בדרכי אביב גפן ואת אלבומו החדש, "שפויים", ניתן יהיה להשיג גם ברשת בתי הקפה

אור ברנע פורסם: 21.03.07, 18:26

לא רק אביב גפן מוכר דיסקים ברשתות בתי קפה: גם שלמה ארצי פונה לסוג השיווק הזה. מחרתיים ייצא לחנויות הדיסק החדש של ארצי, "שפויים". את האלבום פרי יצירתו של ארצי ושותפים, תוכלו למצוא בחנויות הדיסקים, וגם ב"ארומה".

 

באחרונה החליט אביב גפן לצאת לפרויקט עם רשת "ארומה" ואוסף שירי אהבה החדש שלו נמכר בסניפים ברחבי הארץ במחיר מיוחד. גם ארצי ישווק את אלבומו ברשת בתי הקפה. בחברת הד-ארצי אומרים ש"ארומה" היא בדיוק כמו כל עסק אחר בו אפשר לרכוש את אלבומו החדש, ושהמחיר יהיה דומה לזה שבשאר הרשתות המוכרות.

 

בני מנשה, סמנכ"ל המסחר של חברת הד ארצי, סיפר ל-ynet: "כחלק מהחלטה אסטרטגית של 'הד ארצי', אנחנו מנסים להרחיב כל הזמן את נקודות המכירה של המוזיקה, כאשר 'ארומה' היא אחת הרשתות שאיתן אנו משתפים פעולה, ונמשיך לשתף איתה פעולה בדומה לרשתות אחרות שאיתן אנחנו עובדים. בנוסף, אנו מתכוונים למכור שם גם אלבומים מובילים אחרים מרפרטואר הד ארצי".