קרדן רוכשת מחצית מחברת אל-הר הנדסה

קרדן נדל"ן תשלם 18 מיליון שקל עבור חברת ההנדסה שממעורבת בין היתר בבבננית המגדל המרובע במגדלי עזריאלי. יתרת המניות יתחלקו בין חברת בנהר וחברת מסיקה חסון

נעמה סיקולר פורסם: 26.03.07, 15:10

קרדן נדל"ן, מקבוצת קרדן שבשליטת יוסף גרינפלד, רוכשת 50% ממניות חברת "אל-הר הנדסה ובניין" תמורת 18 מיליון שקל.

 

לאחר השלמת העסקה יחזיקו ביתרת המניות של אל-הר חברת בנהר (25%) בבעלות בני הראל וחברת מסיקה חסון (25%) בבעלות משותפת של יוסי מסיקה ונחום לנגנטל. בני הראל ואיתן סורוקה, יו"ר קרדן נדל"ן, ישמשו יושבי ראש משותפים לחברה.

 

תמיר דגן, מנכ"ל קרדן נדל"ן אמר כי בכוונת החברה "להשתמש בבסיס ההון של אל-הר על מנת להרחיב את היקף פעילותה בתחום הביצוע וכן לפתח פעילות יזמית".  

 

חברת אל-הר מתמחה בבניית פרויקטים מורכבים של מבני ציבור, משרדים, בתי חולים ומבני מגורים רבי קומות. בין היתר סיימה לאחרונה החברה את ביצוע המגדל השלישי של מרכז עזריאלי בתל אביב והיא תחל בביצוע עבודות הגמר למלון הולידיי-אין של אפריקה ישראל במגדל המרובע בעזריאלי. החברה מבצעת גם את מגדל דיסקונט במרכז תל אביב.

 

קרדן נדל"ן עוסקת בייזום ובניה בתחום המגורים והמשרדים בישראל, החברה מעורבת כיום בהקמת יותר מ-2,500 דירות ברחבי הארץ וכן בהקמת שני מבני משרדים בתל אביב.