המקרה אירע הלילה, סמוך לשעה 1:30 בלילה. ניידת משטרה של מג"ב הבחינה בחשוד הנדרש לחקירה, כשהוא נוסע סמוך לצומת גולני בצפון. לאחר שהבחין בשוטרים, ביצע החשוד פניית פרסה ונסע בניגוד לכיוון התנועה בניסיון להימלט. השוטרים פתחו במרדף אחריו, ובמהלכו סימנו לו שוב ושוב לעצור בצד הכביש, אך הוא המשיך בשלו.
לאחר מרדף קצר עצר החשוד את רכבו. השוטרים, שסברו כי בכוונתו להסגיר את עצמו לידיהם, יצאו מהניידת והתקדמו לעברו. בשלב זה הוא ניסה לדרוס אותם באמצעות רכבו. השוטרים לא היססו, שלפו את נשקם וירו לעבר צמיגי הרכב. הפגיעה ברכב לא הפריעה לחשוד שניסה להימלט למרות שאחד מצמיגיו נוקב. לאחר שנסע כמה עשרות מטרים לא נותרה לו ברירה אלא לעצור.
בחיפוש שערכו השוטרים ברכבו נמצאו כלים המשמים לעישון סמים ומכשירי פריצה. החשוד מוכר למשטרה מעבירות של אלימות וגניבת רכוש. הערב תבקש המשטרה להאריך את מעצרו בדיון בבית המשפט השלום בטבריה.