אלון שמילוביץ' ורונן נס, תלמידי תיכון אוסטרובסקי מרעננה, זכו במקום הראשון בתחרות הרובוטיקה Fire Fighting Home Robot, שנערכה ביום א' בארה"ב.
השניים זכו בקטגוריית Entry, עם הרובוט "אפרודיטה" שנבנה על ידי צוות תלמידים מבית הספר. במסגרת התחרות, היה על הרובוט למצוא נר דולק בדגם של דירת ארבעה חדרים, לכבותו, ולחזור לנקודת הזינוק במהירות המרבית.
התחרות המוקדמת בארץ מכונה "רובונר", והיא מנוהלת כחלק מתהליך לימודי בן שנתיים שבסופו מגישים התלמידים עבודות גמר ברמת חמש יחידות לימוד לבגרות. במסגרת הלימודים, משלבים התלמידים מספר תחומי ידע כמו אלקטרוניקה, מכניקה, מחשבים, חומרה ותוכנה, בקרה ושילוב מערכתי.
זכיה שלישית לישראלים
נוסף על שמילוביץ ונס, תלמידי בית ספר משגב זכו השנה במקום הראשון במבחן הידע, וזכו במקום השני עם הרובוט שלהם DJ בקטגורית Standard, גם שם יש לכבות נר, תוך שמתגברים על מכשולים כגון שטיחים, מישורים משופעים, מדרגות וגלילים.
בית הספר משגב אף זכה בשנה שעברה עם בתי ספר ישראלים נוספים במקומות הראשונים בתחרות, בחמש קטגוריות שונות, וב-2005 זכו תלמידי בית הספר משגב במקום הראשון במסלול הסטנדרטי ובמבחן הידע התיאורטי.