מייקל אואן חזר, ניוקאסל הפסידה 1:0 לרדינג

חגיגות חזרתו של חלוץ הנבחרת לשעבר נהרסו בהפסד הביתי לחבורתו של סטיב קופל. יממה אחרי התפטרותו של סם אלרדייס, סמי לי מונה למאמן בולטון ואמר: "אמשיך את דרכו של סם"

סוכנויות הידיעות עודכן: 01.05.07, 00:43

אואן חוזר. חלוץ נבחרת אנגליה לשעבר ערך אמש (ב') את חזרתו הרשמית למגרשים כשפתח במדי ניוקאסל, השלים 90 דקות, הזכיר לעיתים מהלכים מבריקים מהעבר, אך כל אלה התגמדו לאחר שקבוצתו נכנעה 1:0 לרדינג הצנועה.

 

 

דייב קיטסון כבש את שער הניצחון בדקה ה-51 והרס את חזרתו של אואן, שנעדר מהמגרשים מאז שנפצע בחודש יוני האחרון במשחק גביע העולם מול שבדיה. אוהדי ניוקאסל קפצו מאושר בדקה ה-7 כשאואן כבש שער נהדר אך הקוון הרים דגל לנבדל ופסל את השער.

 

סמי לי מונה למאמנם של בן חיים וטל

יממה אחרי שמנג'ר בולטון התפטר במפתיע מתפקידו, מונה כמחליפו מי שהיה עוזרו בשנתיים האחרונות, סמי לי.

 

"לקח לי בדיוק שניה להסכים לקבל את התפקיד", אמר המנג'ר החדש הנרגש במסיבת העיתונאים הראשונה שלה כמנג'ר הוונדררס.

 "סם השאיר לי ירושה גדולה ועכשיו יהיה זה תפקידי להמשיך איתה קדימה. קיבלתי חינוך מצוין במהלך עבודתי עם אלרדייס ואני גאה להמשיך את דרכו", סיכם המאמן החדש של טל בן חיים ועידן טל.

 

עבור לי, שחקן עבר של ליברפול, זוהי קדנציה ראשונה כמנג'ר ראשי, אחרי שכבר שימש כעוזר מאמן באדומים מאנפילד, בולטון ונבחרת אנגליה.

 

בולטון מדורגת כרגע במקום החמישי בפרמיירליג, שני מחזורים לסיום העונה, והיא כמעט בוודאות תבטיח בסוף השבוע הקרוב את הכרטיס שלה לגביע אופ"א בעונה הבאה.

 

 
פורסם לראשונה 30.04.07, 13:34