דנקר וליאל אייטם?

כולה שבוע מאז שדנקר חזר אלינו לאנחות, וכבר הוא מתפעל יפה-יפה את הזמן הפנוי שלו. והפעם: פגישות בוקר נעימות עם ליאל דניר, דוגמנית עם ניחוח בינלאומי. המדור מזהה הזדמנויות

קרן נתנזון פורסם: 01.05.07, 17:14

נכון שהשאיפה של המדור היתה להשאיר את רן דנקר על תקן פנוי כמה שיותר זמן, אבל התחושה היא שיותר משהבחור רוצה בנות-נות-נות, הבנות רוצות אותו. רק לפני שבוע הוא חזר לארץ מצילומי הסרט של עמוק קולק בניו יורק, וכבר נרשמה שוחרת חדשה: ליאל דניר, אחת שעשתה את זה קצת ב"אקזיט" וכרגע מחתימה את הדרכון שלה כדוגמנית סוכנות "יולי", בעיקר בחו"ל.

 

דניר חזרה לאחרונה עם שיזוף מצילומים באיי סיישל, הוא פרק לפני שבוע את המזוודות מניו יורק, וכבר נצפו השניים בשכונתו הציורית (בזל), ישובים בבר פינתי בשעת בוקר, מיודדים וצמודים. מילא אם זה היה רק פעם אחת, אבל איך אומר הפתגם? יותר מפעם אחת זה פעמיים (או שלוש).

 

דניר, נראה לך שפגישות עם דנקר זה משהו ששומרים לעצמך?

 

"אין לי מה להגיב על זה כל כך. דברי עם הסוכנות שלי".

 

על החיים האישיים שלך הם עוד יודעים פחות ממך.

 

"אז לא צריך לדעת".

 

תצפתתם את דניר ודנקר בשכונה פסטורלית? השכן שלכם לא נרדם בגלל דו"ח וינוגרד? למה שלא תעשו לנו מייל צהוב?