אוטובוס הידרדר במוסך ומחץ למוות עובד אגד

העובד נפצע באורח קשה מפגיעת אוטובוס שהידרדר במתחם התחנה המרכזית בהרצליה. חבריו הגישו לו עזרה ראשונה, והוא פונה לבית חולים איכילוב על ידי צוות מד"א - אך שם מת מפצעיו

רענן בן-צור פורסם: 09.05.07, 11:37

עובד מוסך כבן 50 נהרג הבוקר (יום ד') לאחר שנמחץ על-ידי אוטובוס שהידרדר במתחם התחנה המרכזית בהרצליה.  לאחר הפגיעה פונה העובד לבית החולים איכילוב בתל אביב, אך שם מת מפצעיו.

 

הטרגדיה אירעה הבוקר במוסך אגד בהרצליה. מסיבה שעדיין אינה ברורה, אוטובוס שחנה במוסך הידרדר, והעובד שלא הבחין בו בזמן, לא הצליח לברוח ממסלול נסיעתו. האוטובוס פגע בעובד בעוצמה, ומחץ אותו אל משטח עבודה מברזל.

 

עובדי המוסך הגישו סיוע מיידי לחברם, שהתמוטט על רצפת המוסך. הם הזעיקו את כוחות ההצלה שהגיעו במהירות למקום. פרמדיק מד"א ירקון, אבי בקשט, סיפר ל-ynet: "העובד סבל מפגיעה קשה בחזה ובבטן. הוא היה בהכרה, ומצבו היה קשה. התחלנו לטפל בו, ובהמשך הוא הורדם על מנת לסייע לו בנשימה. העובד פונה לבית חולים איכילוב בתל אביב".

 

חבריו של העובד עמדו לצדו בכל העת, וסייעו לכוחות ההצלה כמיטב יכולתם. למקום התאונה הגיעו גם בוחני תאונות הדרכים של משטרת מחוז מרכז, שפתחו בחקירה שתתמקד בסיבה להידרדרותו של כלי הרכב במוסך.

 

דובר אגד מסר שהחברה "מביעה צער עמוק וזעזוע מתאונת העבודה שהתרחשה היום. צוות לחקירת נסיבות האירוע הוקם בראשותו של מנהל אגף תכנון ופיתוח באגד, נועם בן-אור".