כובשים את ירושלים

עידן רייכל מדבר על סבא שלו, אביהו מדינה מתעצבן ונוטש, מוש בן-ארי מתייפיף והראל סקעת נפגש עם סיוון רהב-מאיר. אה, וירושלים אוחדה לה יחדיו לפני 40 שנה

קרן נתנזון פורסם: 16.05.07, 13:23

נטולי גאידמק, אבל באווירת קודש בואכה איזור חיוג 02, התייצבו אתמול (ג') ב"גן סאקר" בירושלים, אמנים כמו יהורם גאון, הראל סקעת, שלומי שבת, עידן רייכל, קרן פלס ונינט, למופע הפותח את חגיגות 40 שנה לאיחוד העיר מטעם "עיריית ירושלים", בשיתוף חגיגות הזמר הישראלי של "אמנות לעם". 

 

נרשם: מפגש פסגה בין הראל סקעת לאשת הבוקר סיוון רהב מאיר ובעלה העיתונאי ידידיה מאיר, שקיבלו לצערם את מספר הפלאפון הישן של הזמריר, פלוס כל הצלצולים של המעריצות המתמידות. עידן רייכל חשף שסבא שלו היו מפורצי הדרך לירושלים ואביהו מדינה אמנם התכוון לשיר את "שבחי ירושלים" המיתי, אבל נטש עוד לפני שעלה על הבמה, כשגילה שהוא מוצב באמצע הרשימה במקום בתחילתה, חטף קריזה ונטש את המקום.

זה בגללך כל ההטרדות הטלפוניות או שבאמת יש לנו גרופיז משלנו? המאירים עם סקעת

צדקיהו בנה את המגדלים או חזקיהו? רייכל תוהה

ישי לפידות מ"אוף שימח'ס" מראה אהבת חינם מהי

שאנן סטריט התייצב עם חברי הדג נחש, על תקן נציג הירושלמים האמיתיים 

מוש בן ארי התיפייף לקראת הביצוע שלו לשיר של רבקה זוהר 

 

(צילמה ביראת קודש: קרן נתנזון)