לא נרתע מגרושה פלוס ילדה, והרוויח משפחה

הוא היה קיבוצניק רווק בן 25 משדה-נחמיה, היא היתה בת 27, מצוידת בפעוטה בת שלוש וגרה אצל הוריה בעכו. האינטרנט הפגיש ביניהם, והיום הם חוגגים שש שנים לנישואיהם

שרית פרקול פורסם: 10.06.07, 08:56

רווית היתה בת 27, שנה ומשהו לאחר גירושיה, עם ילדה קטנה, כשהכירה בצ'ט של נענע את רן, מקיבוץ שדה נחמיה, הצעיר ממנה בשנתיים. הוא פנה אליה והם צ'וטטו במשך כמה ימים, בלי להחליף ביניהם תמונות, עד שהחליטו להיפגש.

 

קנה מתנה גם לאמא

הפגישה הראשונה היתה אצל רווית בבית, בעכו. "למרות ובגלל היותי גרושה התרגשתי מהפגישה", מספרת רווית, היום בת 33. "האם אמצא חן בעיניו? האם יקבל בעין יפה את העובדה שיש לי ילדה בת כמעט שלוש? ובכל זאת, החלטתי להתלבש ולחכות לפגישה. חשבתי לעצמי, שאם זה מה שכתוב, זה מה שיקרה. רן התלבש חגיגי והתרגש מאוד לקראת הפגישה. הוא קנה מתנה לי, לאימי, ואפילו לעדן הקטנה, והגיע בערב שישי. הניצוצות נוצרו מיד עם הפגישה הראשונה".

 

על הפגישה השנייה היא מספרת: "יצאנו יחד למרתון ריקודי עם בחוף ארגמן בעכו. רן עצמו לא רוקד, אבל הוא הסכים לבוא איתי ועם חברות. את הפגישה ההיא הוא לא ישכח, מפני שביום ההוא בדיוק קיבלתי את הגט - השתכרתי ולא הפסקתי לצחוק ולעשות שטויות עם החברות".

 

לדברי רווית, ההורים שלה לא התרגשו. הם חשבו לעצמם שהנה עוד "בחור מהאינטרנט" שיעבור ויחלוף לו, כמו כמה אחרים לפניו, שנרתעו מהעובדה שיש לרווית ילדה מנישואיה הראשונים. אבל להפתעתם, הוא הצהיר על כוונותיו ללא בושה.

 

אחיו שאל בצחוק אם הוא מתחתן ביוני

משפחתו של רן לגלגה עליו ועל התרגשותו ועל ההכנות שלו לפגישה. אחיו שאל אותו בצחוק אם הוא מתכוון להתחתן ביוני, מספרת רווית. כעבור חודש עבר רן לגור עם רווית ועם עדן ביחידה נפרדת בבית הוריה. הוא קיבל את עדן כבתו (היא קוראת לו "אבא", לדברי רווית), ומאז נולדו להם עוד שני ילדים משותפים - עידן, בן ארבע, ומעיין, בת עשרה חודשים).

 

לשימוש הכתבה בלבד!!! זוג השבוע רווית ורן רן ורווית
הצעת הנישואים הגיעה כעבור ארבעה חודשים להיכרותם, ביום ההולדת של רווית. רן שאל אם כדברי אחיו, הם באמת יתחתנו ביוני. "תחילה לא הבנתי את כוונתו, ואז הוא שאל אם ארצה להינשא לו ולקבל אותו כאבא לעדן", מספרת רווית, המוסיפה כי הסכימה מיד. "ידעתי שזה מתאים לי, ידעתי מה אני מחפשת ואת מי אני רוצה וצריכה כבעל. רן ואבא שלי הם צמד-חמד, מדברים כל הזמן בטלפון".

 

החתונה נערכה ב-10/6 באולמי "מקום בים" בעכו. זו היתה חתונה פחות גדולה ומפוארת מחתונתה הראשונה, אומרת רווית, אבל האולם והאוכל היו "יוצאים מן הכלל!". עד היום כשפוגשים אותם בקיבוץ שדה נחמיה מדברים על החתונה המיוחדת שהיתה להם.

 

רן עובד ב"תלמה", מלקט סחורה במחסני החברה, עובד משמרות בנות 12 שעות, ואילו רווית מורה לאנגלית, שמקווה לחזור לעבודה בספטמבר. "הפעילות המשפחתית שלנו יחד היא בסופי השבוע - אז אנחנו בדרך כלל לוקחים את האוטו ונוסעים לטייל עם הילדים", אומרת רווית.

 

הכתבה הזאת היא הפתעה שלה לרן, לכבוד יום הנישואים השישי שלהם, שחל בדיוק היום.

 

מזל טוב מערוץ יחסים!