הבקרה התקציבית בעקבות בני סכנין

העולה החדשה עדיין לא הגיעה לתקציב המינימום והכח נמצאת בעמדת היכון. עבד רבאח לא הגיע לאימון פתיחת העונה. נבחנים מארגנטינה בדרך

עדי סרדס ואיזי עין דור פורסם: 26.06.07, 14:50

בני סכנין ממשיכה להתקשות בהכנותיה לקראת העונה החדשה בליגת העל. נסיכת המגזר ששבה לבמה המרכזית אחרי שנת היעדרות אחת, לא מצליחה להגיע לתקציב המינימום של 10 מיליון שקלים ונכון להיום חסרה 2 מיליון כדי להיצמד למטרה.

 

האפשרות כי ארקדי גאידמק יעזור לקבוצה ירדה מהפרק, אחרי מכתב שנשלח מהבקרה התקציבית, בו נטען כי עזרה שכזו תהווה עבירה על התקנון בשל ניגוד אינטרסים. בעליה של בית"ר ירושלים כבר עזר לקבוצה מהמגזר בתחילת העונה שעברה, אך אז שיחקה בני סכנין בליגה הלאומית.

אחד הגיע, אחד עדיין לא. יבוריאן ורבאח (צילום: טל שחר)

 

כמו כן, קיבלה הכח עמידר רמת גן מכתב מהבקרה, שמורה לה להתארגן לקראת האפשרות שתשחק בעונה הקרובה בליגת העל, באם אחת מהעולות לא תעמוד בתקציב. על פי המסתמן כרגע, לא מן הנמנע כי תהיה זו בני סכנין, אך בשיחה מחו"ל הבהיר יו"ר הבקרה יאיר רבינוביץ': "המכתב הזה נשלח בכל עונה לשתי היורדות ואין לו קשר למצב של סכנין. עד היום לא קרה שקבוצה עלתה במקום אחרת בשל עניינים כספיים ואנו מקווים שזה לא יקרה גם הפעם".

 

המגן עבד רבאח לא יגיע לפתיחת האימונים של קבוצתו בני סכנין זאת מאחר וטרם סיכמו איתו את תנאיו לעונה הבא. רבאח אמר: "אני מקווה ומאמין שהדברים יסתדרו אבל עד שלא נסגור הכל אני מעדיף שלא להגיע לאימונים".

 

הפנים החדשות שיראו האוהדים באימון הפתיחה היום הם החלוץ איליה יבוריאן, שהגיע מקרית שמונה, אחמד קסום שחזר מהפועל פתח תקווה, הבלם פטי יא יא ששיחק בהרצליה וחיים בנון מנצרת עילית. בנוסף ייבחנו מחר שלושה שחקנים ארגנטינאים, שני קשרים וחלוץ שהוצעו לקבוצה והגיעו לישראל.

 

בסכנין בודקים אופציה לצרף שוער זר מאחר ולקבוצה הועבר מסר ממכבי חיפה כי תום אלמדון לא ישוחרר עד שיתבררו העניינים עם ניר דווידוביץ' שביקש לשדרג את חוזהו. בכל מקרה, אם אלמדון ישוחרר זה יקרה לאחר משחקי הסיבוב הראשון באינטרטוטו ב14 ליולי.