עדן ענבר וחניכותיו יצאו היום (ד') למזרח אירופה, במטרה לחזור מרומניה עם אחד משני הכרטיסים לדרג א' הבכיר. לפחות לפי משחקי האימון והכושר בו נמצאות השחקניות, יש למה לצפות. נעמה שפיר, דנה יהלומי, מורן שטרית, ליאור נוסל ושאר השחקניות בכחול-לבן מעמידות נבחרת חזקה ואיכותית שאמורה, לפחות לפי התחזיות המוקדמות, להיאבק על המקום בליגה של הגדולות באמת.

מורן שטרית. זכתה בדאבל עם חולון, רוצה דרג א' בנבחרת (באדיבות ספסל)
"מאחר והנבחרת בנתה את הציפיות בעצמה, אני רואה כמחמאה שתולים בנו תקוות", סיפר ענבר. "לי קשה לדבר על מטרות, בעיקר כי אני לא מכיר אף יריבה. בכל מקרה, אני אחד שלא מוריד ציפיות ולכן נרצה לנצח כל משחק באליפות. זו נבחרת שלא תגיע עם רגשי נחיתות מול אף יריבה".
ישראל שובצה לבית 1 יחד עם בלגיה, דנמרק, פורטוגל ואירלנד. שתי הראשונות יעפילו לבית רבע הגמר. הנבחרת של ענבר תפתח את הופעותיה ביום שישי מול הבלגיות, שנשרו אשתקד מדרג א' ונחשבות לאחת המועמדות גם כן ללכת עד הסוף בטורניר. "ביום נתון, אנחנו יכולים לנצח כל נבחרת בטורניר", הוסיף ענבר. "הנבחרת חדורת אמונה בעצמה וזה דבר מאוד חשוב בעיני".

מאיה איסרוב. תוביל את הנערות לדרג הבכיר? (צילום: ניר כהן)
אחת מכוכבות הנבחרת, נעמה שפיר, הוסיפה: "אני לא יודעת מה כל נבחרת שווה, אבל הדבר הטוב אצלנו הוא שאנחנו קודם כל מסתכלות על נבחרת ישראל. המטרה היא להתחיל לנצח ולא להפסיק. כמובן שנרצה להגיע למקומות 1-8, אם נעבור עוד שלב ואחרי זה עוד שלב, אז זה יהיה מצוין. אנחנו שואפות כמובן לנצח כמה שיותר, להגיע הכי רחוק שאפשר ולמצות את היכולות שלנו. מה יהיה אם נעלה לדרג א'? אני חושבת שזה יהיה אחלה".
סגל הנבחרת כולל את דנה יהלומי (קפטנית), נעמה שפיר, ליאור נוסל, מורן שטרית, מור סיידה, מייסי גבאטי, רוני בן נון, ענבל גבע, עידית אוריון, שני לוי, מאיה איסרוב, מור סיידה וקורל דולב. עוזריו של ענבר בנבחרת הם רועי איזנברג ונועה רקנאטי, מי שזכתה בשנתיים האחרונות באליפות ליגת העל עם הפועל תל אביב ואליצור רמלה.