"אחד נגד 100" ממשיכה לקצור הצלחה ברייטינג ומגיעה להישג חדש: 25.1 אחוזי צפייה בממוצע, עם פיק של 29.8%. אחריה נמצאת "קצרים" עם 22.5 אחוזים.
בערוץ 10 לא מצליחים לעמוד בתחרות ו"המופע הבלתי נתפס של נמרוד הראל" מדשדש במקום 14 עם 5.2 אחוזים בלבד. "היום שהיה" ממוקמת במקום ה-11 עם 6.1% לעומת "השורה התחתונה" שנמצאת שבעה שלבים מעליה, במקום הרביעי עם 13.4%. שידור חוזר של "החיים זה לא הכל" מצליח להגיע למקום החמישי ולהצמיד למסך 9.9 אחוזים מהצופים, ובכך לגבור על "הערב עם ליאור שליין" שנמצא במקום ה-15 עם ממוצע של 5 אחוזי צפייה.
הערב המוקדם נראה טוב יותר עבור הערוץ. "דברים טובים בשבע" (מקום שמיני עם 7.7%) אמנם עוקפת את "לונדון את קירשנבאום" (מקום עשירי עם 6.2%) אבל "חמש בערב עם רפי רשף" במקום התשיעי מצילה את כבוד הערוץ כשהיא עוקפת בקלילות את "סדר עולמי" שנמצא הרחק מטה, במקום ה- 17 עם 4.3%.
