נתב"ג, הרכבת ומשרדי הממשלה יושבתו מחר בבוקר

ההסתדרות תכריז בערב על שביתה במגזר הציבורי ממחר בבוקר. ישבתו: הרכבת, משרדי הממשלה, הרשויות המקומיות ונמלי הים. בבתי החולים וקופת חולים כללית יהיו שיבושים, בבנק ישראל יהיו עיצומים, וחברת החשמל ובזק לא יבצעו שירות לקוחות. מוסדות החינוך, הבנקים ובתי הזיקוק יפעלו כרגיל . עיני:"אני עדיין מתלבט בקשר לנתב"ג"; גורם המעורה בנושא: "אין סיכוי שנתב"ג לא ישבות"

תני גולדשטיין עודכן: 24.07.07, 12:51

ההסתדרות צפויה להכריז הערב על שביתה כללית במשק ממחר בשל כשלון המגעים עם האוצר על העלאת השכר בשירות הציבורי. ראשי הוועדים הגדולים בהסתדרות כבר החליטו מי ישבות ומי לא, אולם הרשימה המלאה תתפרסם בערב, בתום צום תשעה באב. 

 

ישבתו:

 

לא ישבתו:

 

בבתי החולים הממשלתיים יהיו שיבושים. בבנק ישראל יהיו עיצומים. 

 

משירותי בריאות כללית

נמסר כי הרופאים במרפאות והרופאים העצמאיים יעבדו כרגיל ויקבלו קהל. עם זאת לא יפעלו שירותי מינהל, סיעוד ופארארפואה. תרופות ניתן לקבל ברשתות בתי המרקחת ובבתי המרקחת הפרטיים שבהסדר. המוקד הטלפוני "כללית CALL" תוגבר ויפעל כרגיל. בבתי החולים של קופת החולים כללית תתקיים עבודה ב"מתכונת שבת": דיאליזה, אונקולוגיה, טיפול נמרץ, פגיות וחדרי לידה יפעלו כרגיל.

 

חברת החשמל ובזק אמורות להפסיק לספק שירות לקוחות. הדואר נמצא ממילא בעיצומים, אך אלה יימשכו כפי שהם כעת והדואר לא יעבור לשביתה כללית.

  

אבי שאולי השתתף בהכנת הידיעה

 
פורסם לראשונה 24.07.07, 10:38