רצה הגורל שהשניים ייפגשו שוב והיום חברה לשעבר של שחר פאר ניצח שוב את לוי, הפעם 4:6, 0:6. עבור לוי, שבחודש האחרון זכה בצ'לנג'ר מנצ'סטר והודח בחצי הגמר באיסטנבול, ההפסד הפעם היה ההדחה המוקדמת ביותר בשבועות האחרונים.
עודד יעקב, מאמנו של לוי הנמצא עימו בארה"ב, אמר אחרי המשחק: "המערכה הראשונה של הראל היתה טובה, אבל השנייה היתה חד-צדדית. זברב בכושר טוב מאוד לאחרונה, עם הרבה ביטחון, וזה בא לידי ביטוי על המגרש. נקווה שלוי יחזור למסלול הנצחונות במוקדמות ה-US OPEN".

עודד יעקב: "נקווה שלוי יחזור למסלול הנצחונות בניו יורק" (צילום: יועד כהן)
לוי יתאמן השבוע בניו יורק לקראת השתתפותו במוקדמות אליפות ארצות הברית הפתוחה. בנוסף לטורניר היחידים, לוי ממתין לדעת האם ייכנס לטורניר הזוגות שם, אחרי שנרשם לפלאשינג מדו עם הסלובקי דומיניק הרבאטי.
בוכרה: אמיר ויינטרוב כבר ברבע הגמר
במרחק כמה אלפי קילומטרים מניו יורק הנאה, נרשמה הצלחה ישראלית גם בבוכרה היפה, שם מתקיים הצ'לנג'ר המקומי (פרסים בסך 35 אלף דולר). המחבט מספר 4 של ישראל, אמיר ויינטרוב (418 בעולם), העפיל כבר לרבע הגמר בטורניר הנערך באוזבקיסטן.
ויינטרוב, שפתח ברגל ימין עם ניצחון 4:6, 1:6 על הצ'כי ירוסלאב פוספיסיל (443), המשיך הבוקר עם ניצחון נאה נוסף, הפעם 5:7, 6:7 על הבריטי ג'ושואה גודול (340 בעולם). הישראלי, שיחגוג בחודש הבא 21, הבטיח לעצמו 13 נקודות דירוג ופרס כספי של 1,020 דולר. כעת ממתין ויינטרוב בשלב 8 האחרונים למנצח במפגש בין שותפו בזוגות, היפני גואיצ'י מוטומורה (308), לפולני דייויד אולז'ניאק (415).
בטורניר הזוגות נמנע דרבי ישראלי ברבע הגמר, אחרי ההדחות של שני הנציגים שלנו. ויינטרוב ושותפו מוטומורה הודחו בהפסד צמוד 4:6, 7:6 (5), 10:8 לדודיג' (בוסניה) וסקנדרוביץ' (קרואטיה). גם דקל ולצר והטייוואני לו סיימו את דרכם לאחר 6:4, 7:6 (6) לאוסטרלים קואליו ופיני.