אחרי 8 נצחונות, אמא דבנפורט נעצרה

האמריקאית, שחזרה מחופשת לידה, נפגעה מכדור של ינקוביץ' בגב והפסידה לסרבית, שתפגוש בגמר את ההונגרייה סבאיי. קירילנקו ניצחה את האנטוחובה ועלתה לגמר כולכתה

מיקי שגיא פורסם: 22.09.07, 21:19

הריצה של אמא, הגיעה לסיומה. אחרי חזרה חלומית לסבב, כולל זכייה בתואר באלי בשבוע שעבר, רצף הנצחונות של לינדזי דבנפורט נעצר היום (ש') עם הפסד לאחר שמונה נצחונות ברצף.

 

הטניסאית האמריקאית בת ה-31, שרק לפני שלושה חדשים ילדה את בנה הבכור ג'אגר, נעצרה בחצי גמר טורניר בייג'ינג (פרסים בסך 600 אלף דולר) לאחר הפסד 6:3, 7:5 לילנה יאנקוביץ'.

 

הסרבית המדורגת 3 בעולם הפסידה לדבנפורט בשבוע שעבר באינדונזיה, אך הפעם הצליחה לנקום בה וניצחה בקלות, למרות פיגור 3:0 במערכה השנייה. "זה היה יותר מדי טניס בשבילי בשבועיים האחרונים. הפעם באמת הרגשתי את העומס על הרגליים", סיפרה בסיום דבנפורט.

התקדמה לגמר עם חצי נקמה. ינקוביץ' (צילום: איי פי)

 

במהלך המשחק אירעה תקרית, כאשר ינקוביץ' חבטה בזעם כדור לשמיים, שנחת בצד השני של הרשת, בגבה של דבנפורט. האמריקאית לא כעסה: "אולי אם הייתי ילדה בת 12 הייתי מתחילה לבכות, אבל זה לא המקרה". ינקוביץ' הסבירה: "חבטתי והסתובבתי, לא שמתי לב שזה פגע בה בסוף. מיד התנצלתי, זה לא היה בכוונה כמובן".

 

הסרבית תפגוש בגמר ביום ראשון את ההונגרייה הכשרונית, אגנס סבאיי, שהדיחה 1:6, 2:6 את אהובת הקהל, שואי פנג.

 

בטורניר כולכתה בהודו (פרסים בסך 175 אלף דולר) יכריעו את התואר מריה קירילנקו ומריה קוריצבה. הרוסייה המדורגת 4 גברה במה שהוגדר כ'גמר המוקדם' 6:4, 2:6, 1:6 על הסלובקית דניאלה האנטוחובה. האוקראינית קוריצבה ניצחה 6:7 (3), 3:6 את הבריטית אנה קאוטבונג, מדיחתה של ציפי אובזילר ברבע הגמר.