נמצא האתר לפארק יוניברסל בדרום קוריאה

האתר ממוקם דרומית לסיאול, ויוניברסל מקווה כי יהווה אטרקציה למבקרים מסין הקרובה. הפרויקט הוא בהיקף של 3.1 מיליארד דולר

סוכנויות הידיעות פורסם: 27.11.07, 10:58

נמצא האתר שבו יוקם בדרום קוריאה אתר הנופש של יוניברסל סטודיוז בהשקעה של 3.1 מיליארד דולר. האתר ממוקם דרומית לסיאול, ויוניברסל מקווה כי יהווה אטרקציה למבקרים מסין הקרובה.

 

חברת USK פרופרטי הולדינגס, הנציגה המקומית של יוניברסל פארקים ואתרי נופש וגורמים בממשלה המקומית ושותפים נוספים אמרו היום כי הפארק צפוי להיפתח באביב 2012, וליצור 58 אלף משרות חדשות.

 

קים מון-סו, מושל מחוז גייאונגי (Gyeonggi), אמר כי הפרוייקט "ייצור מומנטום למדינה". לדבריו, הפארק יגדיל את ההכנסות מתיירות מסין ודרום מזרח אסיה, והשפעתו הכלכלית והתרבותית תהיה עצומה.

 

האתר ממוקם בעיר הוואסאונג (Hwaseong), כ-32 ק"מ דרומים לסיאול וקרוב לשדה התעופה הבינלאומי באינצ'און. הפרוייקט כולל גם מרכז כנסים, מלונות, מסלולי גולף וקניון עודפים.

 

יוניברסל מפעילה כיום פארקי שעשועים באורלנדו פלורידה, הוליווד קליפורניה, ואוסאקה ביפן. החברה מפתחת פארקים נוספים גם בסינגפור ובדובאי. לדברי נשיא USK פרופרטי, פרנק פ. סטאנק, הפארק בדרום קוריאה יהיה הפארק הגדול ביותר של יוניברסל בעולם.

 

יוניברסל הודיעה לראשונה על התוכנית להקים פארק שעשועים בדרום קרויאה במאי השנה. יו"ר החברה, תומס ל. וויליאמס, ביקר באתר בתחילת החודש הנוכחי.