קפה עולה

שלוש מכונות קפה חדשות של Saeco הגיעו לארץ. מה נגיד לכם, כנראה שבאיטליה לא רואים חדשות

איציק שאשו פורסם: 23.12.07, 16:24

אחרי שנדמו קולות הפרארי ושככו נהמות הסלובקיות, נזכרתי שהסיבה לכל הבלגן המגניב הזה מסביב היתה בעצם השקה למכונות אספרסו. קולקציית מכונות הקפה הביתיות של Saeco קיבלה מהאיטלקים את השם Nina, ותוכננה כאמור בשיתוף פעולה עם האנשים של ב.מ.וו. זה לא אומר שכשתראו אותה תיזכרו ישר בסדרה 7 או ב־M5, אבל את המראה האלגנטי שמקמץ בכפתורים, לחצנים, ברגים ושאר קשקושים יש לזקוף כנראה לזכותם של המהנדסים הגרמנים שמחבבים עיצוב נקי והיי־טקי.

 

מלכת הקולקציה היא ה־Nina Bar, שאת התמונה שלה אתם רואים פה. זאת מכונה די ידידותית, שכוללת ממשק אלקטרוני עם מסך מגע, פילטר מעוצב מפלדת אל חלד, ומכל מים נשלף שאפילו מאותגר טכנולוגית כמוני הצליח לתפעל בקלות. חוץ מזה יש גם משטח לשני ספלונים שאפשר להגביה ולהנמיך, ואופציה לרכישת Cappuccinatore – מין התקן חיצוני שיודע לשאוב חלב מהקרטון אל המכונה וגם להקציף אותו בדרך, כדי שלא יבאס לכם את הקפוצ'ינו.

 

שתי האחיות הנוספות לסדרה הן Nina Cappuccino וסתם Nina, שאין להן מסך מגע אבל בסך הכל מציעות חבילת פיצ'רים די דומה, ויותר בזול. את כל הסיפור הזה אפשר לקבל בצבעי כסף, אפור וקרם, ולהזיז ממקום למקום בלי להזיע הודות למשקל כולל של ארבעה קילו.

 

כל הנינות האלה עושות עלייה ארצה ממש בימים אלה, וכדי לקבל אותן תצטרכו לגשת לאחת מהחנויות של חברת "מועדון הקפה" (ולשלם בין 1,500 ל־2,900 שקל, כן? זה לא שהם מחלקים אותן שם בחינם).