ברנדן פרייזר מתגרש

לפעמים הסלבז הזרים מחקים בדיוק את מה שקורה לנו כאן. או שבעצם זה הפוך? מה זה משנה, עוד זוג חותך אחרי תשע שנים ושלושה ילדים

סוכנויות הידיעות פורסם: 27.12.07, 16:56

תאמינו או לא, לא רק אצלנו יש זוגות שמתגרשים. מדהים, לא? טוב לדעת שבין הטופ מודלס לזמרות הבית שלנו שמתגרשות, גם מעבר לים יש צרות.

 

ברנדן פרייזר, ההוא שעשה לנו נעים בסרטי "המומיה", החליט שנגמר לו, והוא ואשתו אפטון נפרדו. תשע שנים עברו מאז החתונה של הזוג ועכשיו, אחרי שלושה ילדים, החליט הזוג "להיפרד בחברות ולשמור על קשרים טובים", כמו שהוגדר על ידי יחסי הציבור של ברנדן.

 

ברנדן ואפטון. כבר לא ביחד, אבל חברים טובים (צילום:איי פי)

 

פרייזר, בן 39, השתתף בכמה פרקים בסדרה "סקראבס" כאחד שמת בסוף, וגם בסרט המשובח "אלים ומפלצות", לצדו של איאן מק'קלן. בקרוב נראה אותו משחק ב"מומיה 3" שיצא ב-2008. לא ברור מה יותר מרגש, הגירושין או העובדה ששוב נראה מומיות רצות ברחבי לונדון.