אם לא די בפשיטות המשטרה והתביעות המשפטיות מצד הוליווד, צץ לאחרונה איום חדש המעיב על המשך הפעולה של אתרי שיתוף קבצים. אתר הביטורנט הפרטי Feedthe.Net הותקף לאחרונה על ידי קראקרים החברים בקבוצת שחרור, המפיצה תכני וידאו באופן פיראטי לרשתות שיתוף הקבצים.
על פי אתר TorrentFreak, הקבוצה, שהזדהתה בכינוי CELLKiLL, שלחה מסר בו הצהירה על מחויבות להרוס את אתרי ה-P2P, זה אחר זה. על פי הדיווח, FeedThe.Net אינו עוקב (tracker) הביטורנט הראשון שסובל ממתקפה זו. קדמה לו התקפה על אתר SuperTorrents בסוף השנה שעברה.
גם במקרה זה המתקיפים שלחו מסר בו פירטו את האבטחה הירודה של האתר ודיווחו על גניבת 2,000 דולרים מחשבון ה-PayPal של האתר.
היחסים בין קבוצת השחרור או ה-warez הפורצים תכנים כמו משחקים, סרטי DVD, תוכנות ועוד, לבין האתרים ורשתות שיתוף הקבצים המפיצים את התכנים הפרוצים תמיד היו טעונים. חברי קבוצות השחרור מציבים לעתים קרובות דרישות ברורות באשר לזהות הגורמים הרשאים להפיץ את התכנים, דרכי ההפצה והקרדיט שיינתן להם.
במקרה זה, הקבוצה האשימה את FeedThe.Net בגניבת "אלפי קבצים". עם זאת, במקביל היא הפיצה מסרים סותרים באשר לסיבות נוספות להתקפה. האם החברה פועלת על דעת עצמה או שההתקפות הוזמנו על ידי גורם אחר - עדיין לא ברור. חברי הקבוצה התחייבו כי יהיו התקפות נוספות.