למדן רכש את חלקו בשותפות לפי שווי של 52 מיליון דולר - שווי הזהה למחיר בו רכש בוימלגרין את המתחם באפריל אשתקד.
על פי ההסכם בין הצדדים, האפסייד היחידי של בוימלגרין בעסקה זו תבוא לידי ביטוי בעת השלמת תהליך ההשבחה של המתחם, שמיועד להקמת מגדל של 38 קומות בפרוייקט שהיקפו 32 אלף מ"ר. על פי ההסכם בעת המכירה של הדירות בפרוייקט, יעמוד חלקו של בוימלגרין על 55% מההכנסות לבוימלגרין ולמדן יקבל כ-45% מההכנסות, כאשר החלק העודף של בוימלגרין בחלוקת ההכנסות נובעת מחלקו ביזמות.
חן למדן הוא בעל השליטה באוריין, הנסחרת לפי שווי של 220 מיליון שקל, לאחר שהונפקה בבורסה בתל אביב בחודש מאי אשתקד. אוריין היא חברת שילוח בינ"ל ושרותים לוגיסטיים שייסד אביו של למדן.
לאחרונה דווח, כי למדן המחזיק גם כ-33% בחברת האופנועים מטרו, מתכנן להנפיק את החברה בבורסה בת"א לפי שווי של 300 מיליון שקל. במטרו מחזיקים יחד עם למדן בחלקים שווים גם גדי אבירם (מנכ"ל החברה) וקרן ההשקעות פימי. במסגרת ההנפקה מתכננים בחברה להנפיק כ-25% ממניות החברה במהלך השנה.