גורמי ביטחון במצרים אישרו כי עשרה פעילים נתפסו הודות לפעולת מנגנוני הביטחון המצרים, אך הוסיפו כי עדיין נערכות סריקות אחרי שני פעילים נוספים שנמלטו.
החמושים שנתפסו נשלחו לקהיר להמשך חקירה, ובמקביל הופצו תמונותיהם של שני הפלסטינים הנמלטים בקרב הבדואים בסיני ובכל נקודות ביקורת הגבולות במצרים. גורמי ביטחון מצריים מסרו כי ברשות שתי החוליות נתפסו חומרי נפץ.
שלשום דווח בעיתון הממסדי המצרי "אל-אהראם" על שני מעצרים נוספים של חוליות טרור. במקרה אחד, נעצרו חמישה פלסטינים בטאבה, כשברשותם חגורות נפץ, ואשר התכוונו לעשות פיגועי התאבדות בתוך ישראל.
עוד נמסר שלשום כי מנגנוני הביטחון המצרים עצרו קבוצה אחרת של פעילים בתוך מצרים, אשר נתפסו עם מטען גדול של כלי נשק, מפות ובהן מסומנות הפרצות לאורך גבול מצרים-ישראל, וכן מידע על ריכוזי כוחות באזור. לדברי המקורות, מקצת הפעילים הפלסטינים הציעו שוחד של סכומי כסף גדולים לאנשי הביטחון המצריים שהופקדו על שמירת הגבול, כדי שיאפשרו להם להעביר משאיות ללא בדיקה.
בתוך כך, הבוקר פירסם העיתון "אל-אהראם" כי מנגנוני הביטחון של מצרים צפויים לסגור היום את הגבול בין מצרים לבין רצועת עזה. סגירת הגבול תיעשה לאחר שיועברו כל הפלסטינים שנותרו בצידה המצרי של העיר רפיח לרצועת עזה.