בעוד אולימפיאקוס פיראוסאומרת שלום ולא להתראות לפיני גרשון ועוזריו ארז אדלשטיין ואבי קובלסקי, ממשיכה סמארה הרוסית לחבק את שחקנה הישראלי יניב גרין. ולמה לא בעצם. סנטר הנבחרת אולי לא תמיד עושה את העבודה בהתקפה, אולם מאמנו ואלרי טיחוננקו יודע כי תמיד יתן את המלחמה מתחת לסל - וכך קרה גם בשבת בניצחון 57:78 על לוקומוטיב רוסטוב.
גרין לא הפגין יכולת טובה בהתקפה. ב-29 דקות, קלע הישראלי שבע נקודות בלבד באחוזים רעים במיוחד (2 מ-9 מהשדה), אולם המארחים ניצחו במשחק הליגה החשוב בזכות ההגנה, וכאן היתה לגרין תרומה גדולה עם 12 ריבאונדים. את סמארה הובילו: סרגיי דמשקין 23, מארקי פרי 20 ואלכס סקיילס 10. הרבו לקלוע לרוסטוב: ג'וניור הרינגטון 13 וסיימון שבצ'יק 12 (9 ריב').
במשחק הצמרת בליגה הרוסית, ניצחה צסק"א מוסקבה בקושי את יריבתה העירונית חימקי 64:68. הרבו לקלוע לצסק"א: טראג'ן לנגדון 16, דייויד אנדרסן 13, ג'יי.אר. הולדן ומרקוס גורי 11 כל אחד. לחימקי: אנטון פונקרשוב 17 ודניאל יואינג 13 וקלי מקארת'י 7 (11 ריב').
בצרפת תרם אפיק נסים תרומה גדולה דווקא בהתקפה, כשקלע 11 נקודות בניצחונה הדחוק של שטרסבורג 69:71 בשולה ביום שישי. הרכז הישראלי
שיחק 26 דקות וקלע 4 מ-8 לשתיים (1 מ-4 לשלוש) והוסיף גם ארבעה אסיסטים. ג'ון מקורד הוביל את שטרסבורג עם 20. קלוד מארקיז קלע 21 למארחים.
גם רועי ברקוביץ' נהנה מערב טוב, כשדן בוש ניצחה בחוץ את ליידן 89:98 בשמינית גמר הגביע ההולנדי. הגארד הישראלי עלה מהספסל ושיחק 17 דקות, בהן תרם 2 נק', 6 אס', 2 חטיפות ו-2 ריב'. ברקוביץ' נכנס בפיגור 31:29, שיחק את כל הרבע השני והנהיג את הקבוצה בדרך לפלוס 13 במחצית (49:62). בסיום החמיא לו מאמנו: "הוא לא שיחק הערב טוב, אלא פשוט מצוין".